logo Gratis-sexcontact.com

Gratis-sexcontact.com

Niet tevreden over Gratis-sexcontact.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn bijna alleen gemaakt door deze site zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen bij elk verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Gratis-sexcontact-com is een fictieve casual datingsite die gebruik maken van zelf toegevoegde fictieve profielen. De berichten worden beantwoord door ingehuurde chat operators. Zie wat experts over gratis-sexcontact.com zeggen en waarom deze datingsite wordt afgeraden door SafeDate. Ontdek wat de betere alternatieven zijn voor gratis-sexcontact-com, met echte profielen en zonder betaalde chatters

Gratis-sexcontact-com review

Gratis-sexcontact-com is een fictieve seks datingsite die gebruik maken van zelf gecreëerde neppe profielen. Tevens worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door betaalde chatters die vaak een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je rap na je inschrijving overspoeld met vele berichten van deze neppe leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om goed uitziende dames. Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven heel veel belangstelling in je te hebben en graag een ontmoeting te willen regelen. Zodra je op zo'n berichtjes wil ingaan moet je hiervoor per bericht geld. Om te kunnen reageren moet je credits vooruitbetalen waardoor je minstens voor 10 euro een creditpakket moet nemen. Deze prijzen lopen op tot en met de €250,- per transactie, en hoe grotere bundel je koopt des te minder je per verstuurd bericht betaald. Uiteraard is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte afspraakjes te hebben, al doen ze vaak overkomen dat ze dat heel graag willen.

Ingeschreven op Gratis-sexcontact.com?

Toevallig ingeschreven op gratis-sexcontact-com? Ons advies is om je daar ook per direct account op te zeggen en het eens te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor seks dating zonder fake leden. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor gratis-sexcontact.com. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sexdating met echte vrouwen. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van chat operators om te proberen je veel geld te laten betalen. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke van deze datingsites het meest overeen komt met wat je zoekt.

gratis-sexcontact-com profiel verwijderen

Om jouw profiel op gratis-sexcontact-com te verwijderen moet je de volgende stappen uitvoeren:

  1. Als eerste moet je inloggen op je account.
  2. Als tweede klik je op "Help".
  3. Ga helemaal wat naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te drukken. (of surf naar "gratis-sexcontact.com/uitschrijven").
  4. Hierna sturen ze je de bevestigingslink om je account permanent te verwijderen. Na het drukken op de bevestigingslink wordt je lidmaatschap direct verwijderd.

Let op: Je gratis-sexcontact-com eventuele contact punten en berichten vervallen direct na het deactiveren van je account!