logo Reiferflirtklub.com

Reiferflirtklub.com

9
Niet tevreden over Reiferflirtklub.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn voornamelijk gemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Wel creditsysteem dus kosten per privé bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Vrijwel alle beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Reiferflirtklub is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. reiferflirtklub berichten worden beantwoord door ingehuurde chatoperator. Lees waarom onze experts reiferflirtklub.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor reiferflirtklub zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Reiferflirtklub review

reiferflirtklub.com is een casual dating site dat gebruik maakt van door hun zelf gecreëerde fake leden. Dit schrijven ze beneden aan hun website verstopt tussen de kleine letters. Zo wordt er vermeldt: "De profielen op reiferflirtklub zijn fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Voor het versturen van chat berichten moet je een vast bedrag betalen per bericht. Daarbij worden de berichtjes die je krijgt automatisch verstuurd door hun eigen syteem. Wanneer je vervolgens hierop in gaat wordt dit berichtje beantwoord door een chatoperator. Deze mensen krijgen gewoonlijk een bedrag per chatbericht dat ze versturen of ontvangen. Vaak word je direct na de eerste keer inloggen overladen door binnenstormende chat berichtjes van deze zelf gecreëerde profielen. Daarbij gaat het bijna altijd om aantrekkelijke dames.

Niettemin proberen de chatoperators je allemaal de gedachte te geven ontzettend veel belangstelling in je te hebben, met daarbij een ontmoeting in . Dit terwijl het hebben van fysieke afspraakjes niet mogelijk is! De prijzen voor het versturen van chat berichtjes zijn ten minste €0,75 per berichtje. Voordat je kunt reageren moet je dan wel een credit bundel aanschaffen van ten minste €74,99. Anderzijds betaal je al gauw €1,- euro per bericht. Daarna is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte dates te regelen met de gebruikers van reiferflirtklub. Al doen ze veelal overkomen dat ze wel graag je te willen ontmoeten. Daarentegen hebben deze chatoperators als doel om je zo lang als het kan je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op reiferflirtklub.com?

Ben jij een van de profielen op reiferflirtklub, dan raden wij je aan om je daar ook direct weer uit te schrijven. Tenslotte zijn er wel goedkopere datingsites waar je wel echte seks dates kunt scoren. Tevens hebben experts alvast een rangschikking gemaakt en uit meer dan 3000 casual dating sites de beste alternatieven voor reiferflirtklub.com geselecteerd. Volgens onze experts maken deze datingsites geen gebruik van fictieve profielen of betaalde chatters. Bovendien mag je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor sexdating met echte profielen.