logo Gewoonlekkerflirten.nl

Gewoonlekkerflirten.nl

Niet tevreden over Gewoonlekkerflirten.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden voornamelijk ontwikkeld door website zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen per verstuurd berichtje Not Safe!
  • Vrijwel alle zowel verstuurd als beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Gewoonlekkerflirten is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. gewoonlekkerflirten berichten worden beantwoord door ingehuurde chat operator. Lees waarom onze experts gewoonlekkerflirten.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor gewoonlekkerflirten zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Gewoonlekkerflirten review

gewoonlekkerflirten.nl is een erotische dating site die gebruik maakt van zelf aangemaakte fake leden. Dit vermelden ze ook onder aan de website verborgen in het midden van de lastig te lezen tekst. Zo vermelden ze: "De profielen op gewoonlekkerflirten zijn fake, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Voor het beantworden van chat berichten moet je betalen per berichtje. Tevens worden alle berichten die je krijgt systematisch verstuurd door hun zelf. Zodra je hierop in gaat wordt dit chatbericht gevoerd met een berichten centrale. Deze chatoprators krijgen veelal een vast bedrag per bericht dat ze versturen of ontvangen. Vaak word je kort na de inschrijving overspoeld door soms honderden chat verzoekjes van deze zelf gemaakte gebruikers. Hierbij gaat het in bijna alle gevallen om aanlokkelijke vrouwen.

Daarnaast proberen dit soort bedrijven je de gedachte te geven ontzettend veel interesse in jou te hebben, al dan niet met een ontmoeting in het vooruitzicht. Natuurlijk is het hebben van offline afspraakjes niet mogelijk is! De prijzen voor het versturen en beantwoorden van chat berichtjes zijn minimaal 75 cent per berichtje. Daarvoor moet je dan wel gelijk een bundel vooruitbetalen van minimaal €74,99. Anders betaal je al snel meer dan €1,- euro per berichtje. Daarna is het bij al deze profielen nooit mogelijk om fysieke dates te scoren met de profielen op gewoonlekkerflirten. Al laten ze bijna altijd overkomen dat ze heel graag willen afspreken. Doch hebben deze chatoperators als doel om jou zo lang mogelijk je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op gewoonlekkerflirten.nl?

Ben je al gerigistreerd op gewoonlekkerflirten, dan adviseren wij je om je daar ook gewoon weer af te melden. Daarentegen bestaan er wel betere aanbieders waar je wel echte fysieke afspraakjes kunt vinden. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een rangschikking gemaakt en uit meer dan 2500 seks dating sites de beste alternatieven voor gewoonlekkerflirten.nl gevonden. Uiteraard maken deze datingsites geen gebruik van nep profielen of chatoperators. Bovendien mag je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor sexdating met echte profielen.