logo Chatpaleis.nl

Chatpaleis.nl

Niet tevreden over Chatpaleis.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden bijna alleen gemaakt door deze website zelf Not Safe!
  • Credits betalen per verstuurd berichtje Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd en beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Chatpaleis is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. chatpaleis berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts chatpaleis.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor chatpaleis zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Chatpaleis review

Chatpaleis is een fictieve dating site met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. Daarnaast worden de berichten verstuurd en beantwoord door chat operators die veelal een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je binnen de kortste keren na je registratie overladen met tientallen chatberichten van deze fake leden, waarbij het meestal gaat om mooie dames. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal de indruk te geven erg veel belangstelling in je te hebben en snel een afspraakje te willen regelen. Zodra je op een van deze berichtjes wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht geld. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel kopen waarmee je ten minste tien euro een creditpakket moet betalen. De kosten lopen op tot en met de €200,- per creditpakket, en hoe meer je koopt des te minder je per bericht moet betalen. Uiteindelijk is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte ontmoetingen te krijgen, al wekken ze vaak genoeg de indruk dat ze het juist wel willen.

Ingeschreven op chatpaleis.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van chatpaleis, dan is ons advies om je hier ook per direct weer af te melden en het eens te gaan proberen bij de betere aanbieders voor sex dating zonder nep leden. Bovendien hebben experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor chatpaleis.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex dates met echte gebruikers. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je geld af te troggelen. Op deze manier kun je erachter komen welke casual dating websites het beste aansluit bij wat je zoekt.

chatpaleis profiel verwijderen


Je chatpaleis account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Druk rechtsboven in de hoek op de knop "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag schuift zie je staan "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of ga direct naar "chatpaleis.nl/delete_account").

  4. Druk daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw profiel wordt direct verwijderd.

Let op: Je chatpaleis eventuele credits ben je dan wel direct kwijt na het deactiveren van je account!