logo Reiferflirtclub.com

Reiferflirtclub.com

9
Niet tevreden over Reiferflirtclub.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn vrijwel allemaal gemodereerd door deze website zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen bij elk verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd en beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Reiferflirtclub is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. reiferflirtclub berichten worden beantwoord door betaalde chatoperator. Lees waarom onze experts reiferflirtclub.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor reiferflirtclub zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Reiferflirtclub review

reiferflirtclub.com is een casual dating site wat gebruik maakt van zelf aangebrachte fictieve profielen. Dit wordt tevens ook vermeldt in de footer de pagina weggestopt tussen de kleine lettertjes. Zo schrijven ze: "De profielen op reiferflirtclub zijn nep, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Voor het beantworden van chat berichten moet je een vast bedrag betalen per bericht. Tevens worden alle berichtjes die je krijgt systematisch verstuurd door chat operators. Zodra je hierop in gaat wordt het chatbericht gevoerd met een chatoperator. Deze personen krijgen gewoonlijk een x percentage per berichtje dat ze ontvangen of versturen. Gewoonlijk word je binnen de kortste keren na de aanmelding overerstelpt door binnenstormende chatberichtjes van zelf gemaakte gebruikers. Hierbij gaat het vooral om aantrekkelijke dames.

Bovendien proberen ze je de gedachte te geven interesse in jou te hebben, met daarbij een ontmoeting in het vooruitzicht. Uiteraard is het hebben van fysieke afspraakjes niet mogelijk is! De kosten voor het versturen van berichtjes zijn ten minste €0,75 per chat bericht. Voordat je kunt reageren moet je dan wel gelijk een creditpakket aanschaffen van minstens €74,99. Anders betaal je al snel meer dan €1,- euro per bericht. Daarna is het in alle gevallen nooit mogelijk om offline afspraakjes te scoren met de leden op reiferflirtclub. Al laten ze vaak overkomen dat ze juist wel je beter te willen leren kennen. Toch hebben deze chatters als enige doel om je zo lang mogelijk je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op reiferflirtclub.com?

Heb je je al ingeschreven op reiferflirtclub, dan adviseren onze experts om je daar ook direct weer uit te schrijven. Bovendien bestaan er wel goedkopere opties waar je wel echte sexdates kunt vinden. Tevens hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt en uit meer dan 2000 erotische dating sites de beste alternatieven voor reiferflirtclub.com gevonden. Uiteraard maken deze datingsites nooit gebruik van neppe profielen of chatoperators. Bovendien kun je zelf ieder alternatief 100% gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte gebruikers.