logo Hetedates.eu

Hetedates.eu

9
Niet tevreden over Hetedates.eu? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn vrijwel allemaal gemodereerd door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Veel betalen door muntensysteem en kosten per bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Hetedates-eu is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. hetedates-eu berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts hetedates.eu afraden en zie wat de betere alternatieven voor hetedates-eu zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Hetedates-eu review

Hetedates-eu is een neppe dating website met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. Tevens worden alle reacties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die vaak een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je kort na je inschrijving overspoeld met tientallen chatberichten van deze fake leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om knappe dames. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven veel belangstelling in je te hebben en graag een date te willen hebben. Wanneer je op een van die berichtjes wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht betalen. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel aanschaffen waardoor je minstens 10 euro een bundel moet nemen. Deze creditpakketten lopen op tot €200,00 per creditpakket, en hoe hoger je in één keer koopt hoe minder je hoeft te betalen. Uiteraard is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte ontmoetingen te regelen, al beweren ze veelal dat ze dit maar al te graag willen.

Ingeschreven op hetedates.eu?

Dus ben je een van de profielen op hetedates-eu, dan adviseren wij je om je hier ook gewoon weer af te melden en om het gewoon te proberen bij de betrouwbaardere website voor seks dating zonder fictieve gebruikers. Bovendien hebben onze datingsite deskundigen alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor hetedates.eu. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte profielen. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om veel geld te laten betalen. Kortom zo kun je erachter komen welke van deze erotische datingsites het beste past bij wat je zoekt.

hetedates-eu profiel verwijderen


Je hetedates-eu account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Druk rechtsbovenin op de link "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag komt staat "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of surf naar "hetedates.eu/delete_account").

  4. Druk vervolgens op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw account wordt verwijderd.

Let op: Je hetedates-eu eventuele tegoed vervallen direct na deze aktie!