logo Hobbysletten.com

Hobbysletten.com

Niet tevreden over Hobbysletten.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden voornamelijk aangemaakt door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem dus kosten per (verstuurd) bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Hobbysletten-com is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. hobbysletten-com berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts hobbysletten.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor hobbysletten-com zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Hobbysletten-com review

Hobbysletten-com is een neppe datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. Daarbij worden alle conversaties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die gewoonlijk een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je kort na je aanmelding overladen met soms honderden berichten van deze neppe profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om mooie dames. Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven heel veel belangstelling in je te hebben en graag een ontmoeting te willen hebben. Zodra je op een van deze berichten wil ingaan moet je daarvoor per bericht €1,- euro betalen. Daarvoor moet je een credit bundel kopen waarmee je minstens €10,- credits moet nemen. Deze creditpakketten lopen op tot 200 euro per creditbundel, en hoe meer je koopt des te minder je per credit betaald. Echter is het bij al deze profielen niet mogelijk om fysieke dates te hebben, al laten ze vaak genoeg overkomen dat ze dit juist graag willen.

Ingeschreven op hobbysletten.com?

Dus ben je lid van hobbysletten-com, dan is ons advies om je hier ook meteen weer af te melden en het gewoon is te gaan proberen bij de betrouwbaardere opties voor seksdating zonder gemodereerde profielen. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor hobbysletten.com. Bovendien kun je zelf ieder alternatief kosteloos uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sexdates met echte gebruikers. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Zodoende kun je er zelf achter komen welke van deze datingwebsites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

hobbysletten-com account verwijderen

Je hobbysletten-com account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste stap log je eerst in op je account.
  2. Als tweede klik je op "Mijn oproepje" (directe link "hobbysletten.com/account").
  3. Klik vervolgens onderaan de pagina op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de "OK" knop om jouw profiel te laten verwijderen.

Let op: Je hobbysletten-com eventuele contact punten verlies je wel direct na deze aktie!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Jeffrey (35 jaar) 01 Jul 2018
Ik raad Hobbysletten.com niet aan GVD

GVD.........weer ben ik voor schut gegaan op de route om wat hobby sletten te vinden. Ik vraag mij af of dat echt bestaat. Weet iemand of dat is te vinden op bv happy pancake?