logo Heteprofielen.nl

Heteprofielen.nl

Niet tevreden over Heteprofielen.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden voornamelijk gegenereerd door de website zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen per verstuurd bericht Not Safe!
  • Alle berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Heteprofielen is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. heteprofielen berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts heteprofielen.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor heteprofielen zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Heteprofielen review

Heteprofielen is een neppe dating website met door hun zelf gemaakte nep profielen. Tevens worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door berichten centrales die over het algemeen een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je direct na je inschrijving overspoeld met veel reacties van deze gemodereerde leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om knappe vrouwen. Niettemin proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven erg veel interesse in je te hebben en graag een afspraakje te willen hebben. Zodra je op een van die berichtjes wil reageren moet je hiervoor per chatbericht een vergoeding. Daarvoor moet je een credit bundel kopen waarmee je op z'n minst voor 10 euro credits moet aanschaffen. De kosten lopen op tot de twee honderd euro per transactie, en hoe hoger je koopt hoe minder je betaald per bericht. Uiteraard is het nooit mogelijk om echte afspraakjes te regelen, al laten ze in de meeste gevallen overkomen dat ze dat maar al te graag willen.

Ingeschreven op heteprofielen.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van heteprofielen, dan adviseren wij je om je hier ook weer af te melden en het gewoon is te gaan proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor casual dating zonder fictieve leden. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor heteprofielen.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief 100% gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor spannende dates met echte profielen. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je een creditpakket te laten aanschaffen. Zodoende kun je er zelf achter komen welke van deze casual dating websites de beste keuze is voor wat je zoekt.

heteprofielen profiel verwijderen


Je heteprofielen account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Druk rechts boven op het kopje "Help".
  3. wat omlaag komt vind je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (directe link "heteprofielen.nl/delete_account").

  4. Druk dan daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw account wordt verwijderd.

Let op: Je heteprofielen eventuele contact punten ben je wel kwijt na het verwijderen van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Aadsjuh (52 jaar) 26 Jun 2018
Ik raad Heteprofielen.nl niet aan Wederom ben ik het bos ingestuurd en ben ik een

Wederom ben ik het bos ingestuurd en ben ik een godsvermogen kwijt op die site. Ik zie net ook dat die site uit de lucht is en ik vond een onderzoekje meer dan waard. En nu schrijf ik hier mijn review.

auteur van de beoordeling
Marcel (57 jaar) 21 Jun 2018
Ik raad Heteprofielen.nl niet aan Hallo Marcel uit Den Haag hier,
Bij deze wil ik

Hallo Marcel uit Den Haag hier,Bij deze wil ik bevestigen dat de site heteprofielen.nl niet safe is. Kijk uit wat jullie doen want het is puur geldklopperij en de kans is groot dat er andere mensen achter hun computer zitten.