logo Datespot.nl

Datespot.nl

21
Niet tevreden over Datespot.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn bijna alleen ontwikkeld door website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem en kosten bij elk berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd en beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Datespot is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. datespot berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts datespot.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor datespot zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Datespot review

Datespot is een fictieve datingsite met door hun zelf gecreëerde nep profielen. Daarbij worden de reacties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die veelal een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je direct na je registratie overladen met tientallen berichten van deze neppe gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om sexy meiden. Bovendien proberen ze je allemaal de indruk te geven veel interesse in je te hebben en snel een date te willen hebben. Wanneer je op een chatberichten wil reageren moet je daarvoor per chatbericht betalen. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket inkopen waarmee je minimaal voor 10 euro een creditbundel moet nemen. Deze bundels lopen op tot en met de €200,- per transactie, en hoe hoger je betaald hoe minder je per berichtje betaald. Desondanks is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte afspraakjes te regelen, al beweren ze bijna altijd dat ze dit wel willen.

Ingeschreven op datespot.nl?

Dus ben je lid van datespot, dan is ons advies om je hier ook meteen weer af te melden en het op je gemak te gaan proberen bij de betere aanbieders voor erotische dating zonder gemodereerde leden. Tevens hebben onze experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor datespot.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief helemaal gratis uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende dates met echte profielen. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Hierdoor kun je dus zelf erachter komen welke van deze erotische datingsites het meest overeen komt met wat je zoekt.

datespot uitschrijven


Je datespot account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Druk rechtsboven in de hoek op de button "Help".
  3. wat omlaag schuift zie je staan "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (directe link "datespot.nl/delete_account").

  4. Klik dan daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de knop "JA" en jouw profiel wordt verwijderd.

Let op: Je datespot eventuele tegoed komen direct te vervallen na het verwijderen van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Liefhebber (47 jaar) 27 Jun 2018
Ik raad Datespot.nl niet aan Mijn vrouw weet ervan dat ik buiten de deur snoep vanwege

Mijn vrouw weet ervan dat ik buiten de deur snoep vanwege de open relatie die wij hebben. Alleen zij lacht zich een slag in de rondte omdat ik schijnbaar constant de verkeerde sites uitkiest.

auteur van de beoordeling
Rene (36 jaar) 26 Jun 2018
Ik raad Datespot.nl niet aan Weet je wat je hier spot, een lege

Weet je wat je hier spot, een lege portemonnee. Gadverdamme, wat een ratten zijn dit zeg. Je ziet de euro's je zak uitvliegen maar een eerlijke kans krijg je daar niet. Alles draait om het kopen van credits en je aan het lijntje houden. Ik ben slim genoeg om het na twee maanden door te hebben. Ik had met drie vrouwen contact maar allemaal kunnen ze nooit afspreken. Je kan mij niet vertellen dat nooit iemand tijd heeft.

auteur van de beoordeling
Henk (74 jaar) 20 Jun 2018
Ik raad Datespot.nl niet aan Tering site, kut oplichters!

Tering site, kut oplichters!