logo Gewilligedate.nl

Gewilligedate.nl

Niet tevreden over Gewilligedate.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn voornamelijk beheerd door deze site zelf Not Safe!
  • Veel betalen door creditsysteem en kosten per berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • Vrijwel alle zowel verstuurd als beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Gewilligedate is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. gewilligedate berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts gewilligedate.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor gewilligedate zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Gewilligedate review

Gewilligedate is een fictieve dating site met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. Daarnaast worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door chatoperators die veelal een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je rap na je inschrijving overrompelt met vele berichten van deze fictieve gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om sexy dames. Daarnaast proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven erg veel interesse in je te hebben en snel een date te willen regelen. Wanneer je op zo'n berichtjes wil reageren moet je daarvoor per bericht betalen. Voordat je kunt reageren moet je een bundel vooruitbetalen waarmee je minimaal voor tien euro een bundel moet kopen. Deze creditpakketten lopen op tot en met de €200,- per creditpakket, en hoe grotere bundel je betaald des te minder je per verstuurd bericht betaald. Daarna is het bij al deze profielen niet mogelijk om fysieke afspraakjes te krijgen, al doen ze bijna altijd overkomen dat ze dit wel willen.

Ingeschreven op gewilligedate.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van gewilligedate, dan is ons advies om je hier ook per direct weer uit te schrijven en om het beter is te proberen bij de betrouwbaardere website voor casual dating zonder nep gebruikers. Bovendien hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor gewilligedate.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex dating met echte gebruikers. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om geld af te troggelen. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke erotische datingsites het beste past bij wat je zoekt.

gewilligedate uitschrijven


Je gewilligedate account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Klik rechtsboven in de hoek op het kopje "Help".
  3. wat omlaag komt staat "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of ga direct naar "gewilligedate.nl/delete_account").

  4. Druk dan daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw profiel wordt geheel verwijderd.

Let op: Je gewilligedate eventuele contact punten raak je wel na het verwijderen van je account!