logo Bdsmcontacten.nl

Bdsmcontacten.nl

Niet tevreden over Bdsmcontacten.nl? Probeer dan gratis Pimperbook
  • Profielen zijn vrijwel allemaal aangemaakt door deze site zelf Not Safe!
  • Veel betalen per verstuurd bericht Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd en beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 juli 2021

Bdsmcontacten-nl is een casual dating site met fake profielen. De berichten worden bovendien beantwoord door eigen chatoperators. Ondervind wat onze experts over bdsmcontacten.nl zeggen en waarom deze sexdating website wordt afgeraden door SafeDate. Kom erachter wat betrouwbaardere datingsite zijn met echte profielen en zonder chatoperators

bdsmcontacten-nl review

bdsmcontacten-nl is een casual datingsite met daarop fictieve profielen die deze site zelf hebben aangemaakt. De reacties op je account worden zowat allemaal zowel verstuurd als beantwoord door ingehuurde berichten centrales die daarvoor betaald krijgen. Deze berichten centrales weten precies hoe ze jou kunnen aansporen om op hen te reageren, want wanneer je op een van deze berichtjes wilt antwoorden moet je hiervoor geld betalen per bericht. Vervolgens moet je dan ook meteen credits betalen van minimaal zeventien euro en vijftig cent, oplopend tot bijna 220 euro . Hoe duurder het aankoop bedrag des te lager de uitgaven per verstuurd chatbericht. Aan de andere kant zijn de kosten met de meest dure creditbundel als nog gewoon ruim één euro per bericht dat je verstuurd. Bij de goedkoopste creditpakket betaal je maar liefst €1,75 per bericht. Echter is het niet mogelijk om fysieke afspraakjes te krijgen al wekken ze meestal de indruk dat het gewoon kan.

Ingeschreven op Bdsmcontacten.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van bdsmcontacten-nl, dan is ons advies om je hier ook per direct weer uit te schrijven en het gewoon is te gaan proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor casual dating zonder nep gebruikers. Uiteraard hebben onze experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor bdsmcontacten.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex dates met echte gebruikers. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je geld af te troggelen. Hierdoor kun je dus zelf erachter komen welke van deze casual dating sites het meest overeen komt met waar 1je naar opzoek bent.

bdsmcontacten-nl profiel verwijderen

Vaak maken dit soort datingsites het gebruikers zo onduidelijk als mogelijk om je profiel te verwijderen. Desondanks wisten onze experts de beste weg te vinden om je bdsmcontacten-nlprofiel te kunnen verwijderen. Je bdsmcontacten-nl account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op de website.
  2. Vervolgens surf je naar: "http://bdsmcontacten.nl/user/area/deactivate".
  3. Vul je e-mailadres in waarmee je je hebt geregistreerd.
  4. Druk op de button "Permanent Verwijderen" om je lidmaatschap te beëindigen

Let op: Je bdsmcontacten-nl eventuele resterende credits en berichtjes komen direct te vervallen na het verwijderen van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
SpankU (36 jaar) 8 mei 2019
Ik raad Bdsmcontacten.nl niet aan Wij hebben nou niet het idee gehad dat we hadden te maken

Wij hebben nou niet het idee gehad dat we hadden te maken met potentiële slaafjes. Niet iedereen kan onervaren zijn en wij hadden in ons profiel duidelijk verteld hoe wij de bdsm contacten willen hebben.

auteur van de beoordeling
Arnhemmer (54 jaar) 5 juli 2018
Ik raad Bdsmcontacten.nl niet aan Als je met hun in zee bent gegaan dan moet je eens vragen

Als je met hun in zee bent gegaan dan moet je eens vragen aan de dames of er een andere manier van contact mogelijk is. Wedden, de meest onzinnige smoesjes komen naar boven drijven. Je zult direct zien dat ze ook jou aan het lijntje willen houden. Ik denk ook dat de domeinnaam een addertje onder het gras is. Kijk maar hoe ze de naam noemen, ''bdsm contacten'', dus het betreft hier alleen om het contact hebben en zou jullie en mij de zakken willen legen. Let op!!

auteur van de beoordeling
Jean (43 jaar) 1 juli 2018
Ik raad Bdsmcontacten.nl niet aan Ben je opzoek naar bdsm contacten, geef je geld uit maar

Ben je opzoek naar bdsm contacten, geef je geld uit maar komt het raar over. Dan ga ik opzoek naar info over die site en kom ik hier uit. Ja, dan direct uitgeschreven.

auteur van de beoordeling
Sjarco (45 jaar) 30 juni 2018
Ik raad Bdsmcontacten.nl niet aan Mensen let op en luister naar safedate, bdsm contacten is

Mensen let op en luister naar safedate, bdsm contacten is echt heel erg fictief. Ze proberen alleen maar uit te lokken zodat je credits koopt. Als je dan ziet hoe ze mijn vragen ontwijken/ontlopen, wat een vuile spelletjes spelen ze daar. Ik durf niet eens te zeggen wat ik kwijt ben daar.