logo Datingvoorsingles.com

Datingvoorsingles.com

Niet tevreden over Datingvoorsingles.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden vrijwel allemaal beheerd door de website zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen bij elk verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd en beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Datingvoorsingles is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. datingvoorsingles berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts datingvoorsingles.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor datingvoorsingles zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Datingvoorsingles review

Datingvoorsingles is een neppe dating site met door hun zelf toegevoegde fake profielen. Tevens worden alle berichten verstuurd en beantwoord door chat operators die over het algemeen betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je binnen de kortste keren na je inschrijving overrompelt met veel berichtjes van deze neppe profielen, waarbij het meestal gaat om goed uitziende dames. Bovendien proberen ze je allemaal het idee te geven veel belangstelling in je te hebben en snel een date te willen plannen. Zodra je op een van die chatberichten wil reageren moet je daarvoor per bericht een bedrag betalen. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket aanschaffen waardoor je op z'n minst 10 euro een bundel moet betalen. Deze bedragen lopen op tot de twee honderd euro per creditbundel, en hoe hoger je betaald hoe minder je per bericht betaald. Daarna is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om offline afspraakjes te scoren, al wekken ze in de meeste gevallen de indruk dat ze het maar al te graag willen.

Ingeschreven op datingvoorsingles.com?

Dus ben je ingeschreven op datingvoorsingles, dan raden wij je aan om je hier ook weer uit te schrijven en het gewoon is te gaan proberen bij de betrouwbaardere opties voor seksdating zonder fictieve gebruikers. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor datingvoorsingles.com. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex dates met echte profielen. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om uit te lokken om te betalen. Kortom zo kun je er zelf achter komen welke casual dating sites het beste past bij wat je zoekt.

datingvoorsingles account verwijderen


Je datingvoorsingles account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Voor de eerste stap log je in op de website.
  2. Druk in de rechter bovenhoek op de link "Help".
  3. wat omlaag schuift zie je staan "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (directe link "datingvoorsingles.com/delete_account").

  4. Klik dan daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw profiel wordt verwijderd.

Let op: Je datingvoorsingles eventuele tegoed ben je dan wel direct kwijt na het deactiveren van je account!