Screenshot van Secret-flirt.com

Secret-flirt.com

Laatst bijgewerkt op 20 juli 2021
Bezoek website
  • Profielen en foto's zijn vrijwel allemaal beheerd door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Wel muntensysteem en kosten bij elk bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd en beantwoord door betaalde chatters Not Safe!

Secret-flirt is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. secret-flirt berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts secret-flirt.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor secret-flirt zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Secret-flirt review

Secret-flirt is een fake dating site met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. Daarnaast worden de conversaties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die gewoonlijk betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je kort na je registratie overrompelt met tientallen berichtjes van deze fictieve gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om aantrekkelijke meiden. Daarnaast proberen deze profielen je allemaal de indruk te geven veel interesse in je te hebben en graag een date te willen hebben. Wanneer je op zo'n chatberichten wil antwoorden moet je daarvoor per chatbericht een vergoeding. Daarvoor moet je credits vooruitbetalen waarmee je minstens 10 euro een creditpakket moet aanschaffen. Deze bundels lopen op tot 200 euro per transactie, en hoe grotere bundel je in één keer koopt des te minder je per bericht betaald. Uiteraard is het niet mogelijk om fysieke dates te hebben, al laten ze veelal overkomen dat ze dat juist graag willen.

Ingeschreven op secret-flirt.com?

Dus ben je een van de profielen op secret-flirt, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer uit te schrijven en het eens te gaan proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor sexdating zonder gemodereerde gebruikers. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor secret-flirt.com. Bovendien kun je zelf elk alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor spannende dates met echte profielen. Deze partijen maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om uit te lokken om te betalen. Op deze manier kun je dus zelf erachter komen welke datingsites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.