logo Match2sex.nl

Match2sex.nl

9
Niet tevreden over Match2sex.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn vrijwel allemaal ontwikkeld door deze site zelf Not Safe!
  • Veel betalen door creditsysteem dus kosten per privé bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten zowel verstuurd als beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Match2sex is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. match2sex berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts match2sex.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor match2sex zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Match2sex review

Match2sex is een fake datingwebsite met door hun zelf gemaakte nep profielen. Daarbij worden alle berichten verstuurd en beantwoord door berichten centrales die over het algemeen een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je kort na je registratie overladen met soms honderden chatberichten van deze fictieve profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om aantrekkelijke dames. Niettemin proberen deze profielen je allemaal het idee te geven heel veel interesse in je te hebben en graag een afspraakje te willen regelen. Wanneer je op een van deze chatberichten wil reageren moet je hiervoor per bericht betalen. Voordat je kunt reageren moet je een bundel kopen waarmee je minstens €10,- een bundel moet inkopen. Deze creditpakketten lopen op tot over de 200 euro per transactie, en hoe grotere bundel je neemt hoe minder je per bericht betaald. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te hebben, al beweren ze in de meeste gevallen dat ze dit heel graag willen.

Ingeschreven op match2sex.nl?

Dus ben je een gebruiker van match2sex, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer af te melden en om het beter is te proberen bij de betere website voor casual dating zonder nep leden. Tevens hebben experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor match2sex.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sex afspraakjes met echte vrouwen. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je uit te lokken om te betalen. Zodoende kun je dus zelf erachter komen welke van deze sexdating sites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

match2sex account verwijderen

Je match2sex account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op je account.
  2. Als tweede ga je naar "Mijn account". (directe link "match2sex.nl/mijnaccount").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de button "OK" om jouw profiel compleet te laten verwijderen.

Let op: Je match2sex eventuele credits vervallen direct na het verwijderen van je profiel!