logo Grootstedatingsite.nl

Grootstedatingsite.nl

Niet tevreden over Grootstedatingsite.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden voornamelijk bijgehouden door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen bij elk verstuurd berichtje Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Grootstedatingsite is een fictieve datingsite die gebruik maken van door hunzelf toegevoegde fictieve profielen. Ook worden de berichten beantwoord door betaalde chatters. Zie wat experts van grootstedatingsite.nl vinden en waarom deze casual dating site wordt afgeraden door experts. Ondervind wat de beste alternatieven zijn voor grootstedatingsite, met goed gecontroleerde profielen en zonder ingehuurde chatoperators

Grootstedatingsite review

Grootstedatingsite is een fake dating site met daarop door hunzelf gecreëerde nep profielen. Daarnaast worden de berichten verstuurd en beantwoord door betaalde berichten centrales die veelal een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je binnen de kortste keren na je inschrijving overladen met tientallen chatberichten van deze gemodereerde profielen, waarbij het meestal gaat om aantrekkelijke dames. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal de indruk te geven heel veel interesse in je te hebben en graag een afspraakje te willen hebben. Zodra je op een van die berichtjes wil ingaan moet je hiervoor per bericht geld. Daarvoor moet je een credit bundel aanschaffen waardoor je minimaal voor tien euro credits moet inkopen. Deze bundels lopen op tot over de 250 euro per creditpakket, en hoe meer je betaald hoe minder je betaald per bericht. Uiteraard is het nooit mogelijk om offline afspraakjes te krijgen, al zeggen ze veelal dat ze het juist wel willen.

Ingeschreven op Grootstedatingsite.nl?

Toevallig aangemeld op grootstedatingsite? Wij adviseren je om je daar meteen profiel te verwijderen en om het beter is te gaan proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor seks dating zonder gemodereerde leden. Daarnaast hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor grootstedatingsite.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief helemaal gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte dames. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om een creditpakket te laten aanschaffen. Kortom zo kun je dus zelf erachter komen welke datingsites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

grootstedatingsite uitschrijven

Om je account op grootstedatingsite te verwijderen kun je het volgende doen:

  1. Om te beginnen moet je inloggen op je grootstedatingsite-account.
  2. Daarna druk je op de button "Help".
  3. Scroll wat naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te klikken. (of surf naar "grootstedatingsite.nl/uitschrijven").
  4. Als laatst sturen ze je de bevestigings-email om je profiel meteen te verwijderen. Na het drukken op de link wordt jouw profiel voor goed verwijderd.

Let op: Je grootstedatingsite eventuele tegoed en berichten geschiedenis ben je dan wel direct kwijt na het verwijderen van je account!