logo Hetecontacten.nl

Hetecontacten.nl

Niet tevreden over Hetecontacten.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden bijna alleen geproduceerd door de beheerders zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen bij elk verstuurd bericht Not Safe!
  • Alle berichten worden beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Hetecontacten is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. hetecontacten berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts hetecontacten.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor hetecontacten zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Hetecontacten review

Hetecontacten is een neppe datingsite met door hun zelf gemaakte nep profielen. Daarbij worden de chats verstuurd en beantwoord door chat operators die veelal een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je kort na je aanmelding overspoeld met tig tallen berichtjes van deze neppe leden, waarbij het meestal gaat om mooie meiden. Bovendien proberen deze profielen je allemaal het idee te geven veel interesse in je te hebben en snel een ontmoeting te willen plannen. Wanneer je op een van die berichten wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht geld. Daarvoor moet je een creditpakket inkopen waarmee je minimaal voor 10 euro credits moet kopen. Deze creditpakketten lopen op tot 200 euro per creditpakket, en hoe meer je betaald des te minder je per verstuurd bericht betaald. Daarna is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte afspraakjes te hebben, al wekken ze vaak de indruk dat ze het juist graag willen.

Ingeschreven op hetecontacten.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van hetecontacten, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer uit te schrijven en om het gewoon te proberen bij de betere website voor seks dating zonder fake leden. Tevens hebben experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor hetecontacten.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sexdates met echte gebruikers. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om een creditpakket te laten kopen. Op deze manier kun je erachter komen welke van deze datingwebsites het beste aansluit bij wat je zoekt.

hetecontacten account verwijderen


Je hetecontacten account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Druk rechtsboven in de hoek op de knop "Help".
  3. wat omlaag komt vind je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (directe link "hetecontacten.nl/delete_account").

  4. Klik vervolgens op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw profiel wordt permanent verwijderd.

Let op: Je hetecontacten eventuele contact punten raak je wel hierna!