logo 40pluscontact.nl

40pluscontact.nl

Niet tevreden over 40pluscontact.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn bijna alleen beheerd door deze website zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen per verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

40pluscontact is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. 40pluscontact berichten worden beantwoord door chat operator. Lees waarom onze experts 40pluscontact.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor 40pluscontact zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

40pluscontact review

40pluscontact.nl is een sex dating site wat gebruik maakt van door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. Dit benoemen ze aan de onderkant van hun website weggestopt tussen de onduidelijke tekst. Zo zeggen ze: "De profielen op 40pluscontact zijn nep, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Bij het versturen van chat berichten moet je een vast bedrag betalen per chatbericht. Daarnaast worden alle reacties die je krijgt geautomatiseerd verstuurd door chat operators. Zodra je daarop in gaat wordt het bericht gevoerd met een betaalde chat operator. Deze chatoprators krijgen veelal een vaste vergoeding per berichtje dat ze versturen of ontvangen. Vaak word je direct na de registratie overrompelt door de vele chatberichtjes van dit soort zelf gecreëerde profielen. Tevens gaat het in de meeste gevallen om goed uitziende vrouwen.

Bovendien proberen dit soort betaalde chatters je allemaal de indruk te geven erg veel belangstelling in je te hebben, en daarbij een afspraakje in de planning. Dit terwijl het hebben van "real life" ontmoetingen niet mogelijk is! De kosten voor het beantwoorden en versturen van berichten zijn minimaal 0,75 euro per chat bericht. Voordat je kunt reageren moet je dan wel een creditpakket vooruitbetalen van minstens €74,99. Anderzijds betaal je al gemakkelijk €1,- per berichtje. Vervolgens is het niet mogelijk om fysieke afspraakjes te krijgen met de gebruikers op 40pluscontact. Al beweren ze in de meeste gevallen dat ze wel willen afspreken. Doch hebben deze chat oprators als enige doel om jou zo lang mogelijk je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op 40pluscontact.nl?

Ben je al gerigistreerd op 40pluscontact, dan raden wij je aan om je daar ook snel weer uit te schrijven. Bovendien zijn er wel goedkopere opties waar je wel echte seksdates kunt scoren. Daarnaast hebben experts alvast een overzicht gemaakt en uit duizenden seksdating sites de beste alternatieven voor 40pluscontact.nl gevonden. Uiteraard maken deze aanbieders nooit gebruik van fictieve profielen of chat operators. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex dates met echte vrouwen.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Thijs (58 jaar) 28 mei 2019
Ik raad 40pluscontact.nl niet aan Als je enkel opzoek ben naar contact is dit de ideale

Als je enkel opzoek ben naar contact is dit de ideale datingssite voor jou, maar verwacht niet veel meer dan een gesprek.