logo 123flirten.nl

123flirten.nl

18
Niet tevreden over 123flirten.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn bijna alleen geproduceerd door de site zelf Not Safe!
  • Wel credits en kosten bij elk (verstuurd) bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten verstuurd door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

123flirten is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. 123flirten berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts 123flirten.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor 123flirten zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

123flirten review

123flirten is een fake datingwebsite met door hun zelf ontwikkelde nep profielen. Daarbij worden alle conversaties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die gewoonlijk een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je kort na je aanmelding overladen met veel berichtjes van deze gemodereerde profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om aantrekkelijke dames. Bovendien proberen deze profielen je allemaal het gevoel te geven veel belangstelling in je te hebben en snel een date te willen hebben. Wanneer je op een chatberichten wil ingaan moet je daarvoor per bericht een bedrag betalen. Voordat je kunt reageren moet je credits kopen waarmee je minstens voor 10 euro een creditbundel moet aanschaffen. Deze creditbundels lopen op tot en met de €200,- per creditpakket, en hoe meer je koopt des te minder je per bericht betaald. Uiteindelijk is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte ontmoetingen te hebben, al beweren ze vaak dat ze het maar al te graag willen.

Ingeschreven op 123flirten.nl?

Dus ben je een van de leden van 123flirten, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer af te melden en het op je gemak te gaan proberen bij de betere aanbieders voor seks dating zonder gemodereerde profielen. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor 123flirten.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief 100% gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sexdating met echte gebruikers. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om uit te lokken om te betalen. Kortom zo kun je er zelf achter komen welke erotische datingwebsites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Just (21 jaar) 03 mei 2019
Ik raad 123flirten.nl niet aan Ergens wist ik het wel maar de berichten waren zo

Ergens wist ik het wel maar de berichten waren zo uitnodigend. Ik was ervan overtuigd dat het daar wel mogelijk was.

auteur van de beoordeling
Mich (26 jaar) 01 Jul 2018
Ik raad 123flirten.nl niet aan Zijn er nou nog steeds zoveel mensen die het bos in worden

Zijn er nou nog steeds zoveel mensen die het bos in worden gestuurd.