logo Datingfree.nl

Datingfree.nl

Niet tevreden over Datingfree.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden vrijwel allemaal gemodereerd door deze website zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen bij elk verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten verstuurd en beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Datingfree is een fictieve erotische dating site die gebruik maken van zelf aangemaakte fictieve profielen. Ook worden berichtjes beantwoord door eigen chatters. Zie wat de experts van datingfree.nl vinden en waarom deze casual dating site afgeraden wordt door experts. Ondervind wat betere alternatieven zijn voor datingfree, met goed gecontroleerde profielen en zonder betaalde berichten centrales

Datingfree review

Datingfree is een fake casual dating website met daarop zelf ontwikkelde neppe profielen. Daarnaast worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door eigen chatoperators die vaak een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je rap na je registratie overladen met tig tallen berichten van deze fake leden, waarbij het meestal gaat om mooie dames. Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven erg veel interesse in je te hebben en snel een ontmoeting te willen plannen. Zodra je op zo'n berichtjes wil ingaan moet je hiervoor per bericht €1,- euro betalen. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel kopen waardoor je op z'n minst tien euro een creditbundel moet aanschaffen. Deze creditbundels lopen op tot 250 euro per creditbundel, en hoe meer je koopt des te minder je per credit moet betalen. Uiteindelijk is het niet mogelijk om echte afspraakjes te regelen, al beweren ze veelal dat ze dat wel graag willen.

Ingeschreven op Datingfree.nl?

Toevallig lid van datingfree? Ons advies is om je ook af te melden en om het beter te proberen bij de betere opties voor sexdating met echte leden. Bovendien hebben experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor datingfree.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor spannende dates met echte gebruikers. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van chat operators om te proberen je uit te lokken om te betalen. Hierdoor kun je dus zelf erachter komen welke casual dating websites het beste past bij wat je zoekt.

datingfree uitschrijven

Om je lidmaatschap op datingfree te verwijderen moet je de volgende stappen volgen:

  1. Om te beginnen moet je inloggen op je datingfree-account.
  2. Als tweede ga je naar "Help".
  3. Ga helemaal wat naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te drukken. (of ga direct naar "datingfree.nl/uitschrijven").
  4. Hierna krijg je de bevestigings-email om je profiel voor goed te verwijderen. Na het drukken op de link is jouw inschrijving meteen verwijderd.

Let op: Je datingfree eventuele tegoed en berichten raak je wel kwijt na deze aktie!