Screenshot van Neukdategezocht.nl

Neukdategezocht.nl

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • Profielen en foto's zijn voornamelijk aangemaakt door de beheerders zelf Not Safe!
  • Commissie betalen bij elk verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • De berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!

Neukdategezocht is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. neukdategezocht berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts neukdategezocht.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor neukdategezocht zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Neukdategezocht review

Neukdategezocht is een fictieve dating website met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. Daarbij worden de chats verstuurd en beantwoord door chat operators die veelal een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je meteen na je aanmelding overrompelt met veel chatberichten van deze fake profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om sexy vrouwen. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven erg veel interesse in je te hebben en graag een ontmoeting te willen regelen. Wanneer je op een van die berichtjes wil antwoorden moet je daarvoor per bericht een vergoeding. Om te kunnen reageren moet je een bundel kopen waardoor je ten minste €10,- credits moet inkopen. Deze creditpakketten lopen op tot en met de €200,- per transactie, en hoe grotere bundel je betaald hoe minder je per credit moet betalen. Uiteraard is het bij al deze profielen niet mogelijk om fysieke afspraakjes te scoren, al doen ze vaak overkomen dat ze dit juist wel willen.

Ingeschreven op neukdategezocht.nl?

Dus ben je een van de profielen op neukdategezocht, dan adviseren wij je om je hier ook weer af te melden en het op je gemak te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor erotische dating zonder fictieve gebruikers. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor neukdategezocht.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief kosteloos uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex dates met echte gebruikers. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om een creditpakket te laten betalen. Op deze manier kun je erachter komen welke van deze sexdating sites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

neukdategezocht account verwijderen


Je neukdategezocht account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Druk in de rechter bovenhoek op de button "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag schuift staat "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (directe link "neukdategezocht.nl/delete_account").

  4. Druk dan daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw profiel wordt geheel verwijderd.

Let op: Je neukdategezocht eventuele contact punten vervallen direct hierna!