logo Whatsappdates.nl

Whatsappdates.nl

9
Niet tevreden over Whatsappdates.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden voornamelijk gemodereerd door deze site zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen bij elk verstuurd bericht Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Whatsappdates is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. whatsappdates berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts whatsappdates.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor whatsappdates zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Whatsappdates review

Whatsappdates is een neppe datingsite met door hun zelf gecreëerde fake profielen. Daarnaast worden alle conversaties verstuurd en beantwoord door chatoperators die vaak een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je meteen na je registratie overrompelt met tientallen berichten van deze neppe profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om goed uitziende dames. Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven heel veel interesse in je te hebben en graag een date te willen plannen. Zodra je op een van die berichten wil antwoorden moet je hiervoor per bericht een bedrag betalen. Om te kunnen reageren moet je credits aanschaffen waarmee je minstens voor tien euro een bundel moet kopen. Deze prijzen lopen op tot over de 200 euro per creditpakket, en hoe meer je aanschaft des te minder je per bericht betaald. Vervolgens is het bij al deze profielen nooit mogelijk om fysieke dates te regelen, al wekken ze bijna altijd de indruk dat ze dat wel graag willen.

Ingeschreven op whatsappdates.nl?

Dus ben je een gebruiker van whatsappdates, dan is ons advies om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en om het beter is te proberen bij de betrouwbaardere opties voor casual dating zonder fake profielen. Tevens hebben onze experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor whatsappdates.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex dating met echte gebruikers. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van chat operators om te proberen je een creditpakket te laten aanschaffen. Zodoende kun je er zelf achter komen welke datingsites het beste past bij wat je zoekt.

whatsappdates account verwijderen

Je whatsappdates account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Als tweede ga je naar "Wijzig account". (of ga direct naar "whatsappdates.nl/account").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de button "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de knop "OK" om jouw profiel geheel te verwijderen.

Let op: Je whatsappdates eventuele contact punten ben je wel kwijt na het deactiveren van je account!