logo Heetst.nl

Heetst.nl

10
Niet tevreden over Heetst.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn voornamelijk geplaatst door beheerders zelf Not Safe!
  • Wel creditsysteem en kosten bij ieder berichtje wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten verstuurd en beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Heetst is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. heetst berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts heetst.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor heetst zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Heetst review

Heetst is een fictieve dating site met door hun zelf toegevoegde fake profielen. Daarnaast worden de reacties verstuurd en beantwoord door chat operators die over het algemeen een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je direct na je inschrijving overrompelt met tig tallen chatberichten van deze gemodereerde profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om mooie vrouwen. Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven heel veel interesse in je te hebben en snel een afspraakje te willen plannen. Wanneer je op een van die chatberichten wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht een bedrag betalen. Daarvoor moet je een creditpakket vooruitbetalen waarmee je minstens voor 10 euro een creditpakket moet inkopen. Deze bedragen lopen op tot €200,00 per creditpakket, en hoe grotere bundel je betaald hoe minder je per berichtje betaald. Vervolgens is het nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te regelen, al zeggen ze meestal dat ze dat heel graag willen.

Ingeschreven op heetst.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van heetst, dan raden wij je aan om je hier ook per direct weer af te melden en om het beter is te gaan proberen bij de betere alternatieven voor seksdating met echte leden. Daarnaast hebben experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor heetst.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor sexdating met echte vrouwen. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chat operators die je proberen om credits te laten kopen. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke van deze casual dating websites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

heetst uitschrijven


Je heetst account verwijderen doe je als volgt:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Druk rechts boven op het kopje "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag komt staat "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of surf naar "heetst.nl/delete_account").

  4. Druk vervolgens op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw profiel wordt compleet verwijderd.

Let op: Je heetst eventuele tegoed vervallen direct na het verwijderen van je profiel!