Screenshot van Naaktfoto.nl

Naaktfoto.nl

Laatst bijgewerkt op 20 juli 2021
Bezoek website
  • Dating profielen worden bijna alleen gemodereerd door website zelf Not Safe!
  • Veel betalen door muntensysteem en kosten per (verstuurd) bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door betaalde chatters Not Safe!

Naaktfoto is een datingsite met fake profielen. De berichtjes worden beantwoord door eigen chat operators. Lees wat de experts van naaktfoto.nl vinden en waarom deze datingsite wordt afgeraden door SafeDate. Ondervind wat de betere erotische datingsite zijn met eerlijke profielen en zonder neppe berichten van chatoperators

naaktfoto review

naaktfoto is een erotische datingwebsite met nep profielen die door hunzelf worden toegevoegd. De berichtjes worden bijna allemaal verstuurd en beantwoord door ingehuurde berichten centrales die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze chatters worden getraind om een chatgesprek zo lang als mogelijk tot stand te kunnen houden, want wanneer je op een van deze berichten wilt antwoorden moet je hiervoor meer dan één euro betalen per berichtje. Vervolgens moet je dan ook eerst een dure credit bundel inkopen van minstens 17,50 euro tot bijna €220 per creditbundel. Hoe groter de creditpakket des te lager de prijs per verstuurd bericht. Aan de andere kant betaal je bij de hoogste credit-pakket als nog tenminste €1,10 per reactie. Bij de goedkoopste creditpakket rekenen ze een euro vijfenzeventig per bericht. Uiteraard is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte afspraakjes te regelen met de profielen op deze site al beweren ze vaak dat het juist wel kan.

Ingeschreven op Naaktfoto.nl?

Dus ben je ingeschreven op naaktfoto, dan adviseren wij je om je hier ook per direct weer uit te schrijven en om het gewoon te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor erotische dating zonder fake leden. Tevens hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor naaktfoto.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief 100% gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor spannende afspraakjes met echte profielen. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om uit te lokken om te betalen. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke van deze datingsites het meest overeen komt met wat je zoekt.

naaktfoto profiel verwijderen

Vaak maken dit soort casual datingsites het je eigenlijk onmogelijk om je profiel te verwijderen. Natuurlijk wisten onze datingexperts de beste weg te vinden om je naaktfotoprofiel te kunnen verwijderen. Je naaktfoto profiel verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op de website.
  2. Als tweede ga je naar de directe link: "http://naaktfoto.nl/user/area/deactivate".
  3. Vul je e-mailadres in waarmee je je hebt geregistreerd.
  4. Druk op de button "Permanent Verwijderen" om je account te verwijderen

Let op: Je naaktfoto eventuele resterende credits en berichten geschiedenis verlies je wel direct na het verwijderen van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Wolf (43 jaar) 29 mei 2019
Ik raad Naaktfoto.nl niet aan Bij een foto die al op haar profiel staat blijft het,

Bij een foto die al op haar profiel staat blijft het, geloof er niet in als ze je meer beloven want dat gebeurt simpelweg gewoon niet.

auteur van de beoordeling
Maas (55 jaar) 29 mei 2019
Ik raad Naaktfoto.nl niet aan Gestoord

Gestoord.. Hoe kunnen ze nou liegen over het feit dat ze vrouwen zijn. Ze maken gebruik van getrainde chat operators die ervoor getrained zijn jou zo lang mogelijk aan het lijntje te houden. Ik zeg zoek door naar een andere website eentje waar je wel kan afspreken.

auteur van de beoordeling
Daan (66 jaar) 17 mei 2019
Ik raad Naaktfoto.nl niet aan Nepwebsites zijn gelijk te herkennen want ze zijn allemaal

Nepwebsites zijn gelijk te herkennen want ze zijn allemaal het zelfde en van hetzelfde bedrijf!

auteur van de beoordeling
Morris (35 jaar) 24 april 2019
Ik raad Naaktfoto.nl niet aan Hun hebben mij in het verleden al een keihard

Hun hebben mij in het verleden al een keihard genaaid. Dure credits en nooit is er een leuke date van gekomen. Dat kan aan mij liggen zou je denken maar alle vrouwen hebben ongeveer dezelfde smoezen.