logo Fuckbook321.nl

Fuckbook321.nl

Niet tevreden over Fuckbook321.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn vrijwel allemaal geplaatst door de site zelf Not Safe!
  • Gebruikt een muntensysteem dus kosten per berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Fuckbook321 is een fake datingsite dat gebruik maakt van zelf aangebrachte fictieve profielen. De berichten worden beantwoord door ingehuurde berichten centrales. Zie wat experts over fuckbook321.nl zeggen en waarom deze sexdating website afgeraden wordt door SafeDate. Ondervind wat de beste alternatieven zijn voor fuckbook321, met goed gecontroleerde profielen en zonder betaalde chat operators

Fuckbook321 review

Fuckbook321 is een fictieve seks dating website met daarop aangemaakte fake profielen. Tevens worden de berichten verstuurd en beantwoord door ingehuurde chat operators die over het algemeen een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je binnen de kortste keren na je registratie overspoeld met soms honderden chatberichten van deze neppe profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om goed uitziende meiden. Niettemin proberen dit soort bedrijven je allemaal de indruk te geven heel veel interesse in je te hebben en graag een afspraakje te willen plannen. Wanneer je op een van deze berichten wil antwoorden moet je daarvoor per bericht €1,- euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel inkopen waardoor je minstens 10 euro een creditbundel moet betalen. Deze creditpakketten lopen op tot en met de €250,- per creditbundel, en hoe hoger je in één keer koopt des te minder je per bericht moet betalen. Vervolgens is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte ontmoetingen te hebben, al laten ze veelal overkomen dat ze dat maar al te graag willen.

Ingeschreven op Fuckbook321.nl?

Toevallig aangemeld op fuckbook321? Ons advies is om je daar gewoon af te melden en om het beter te gaan proberen bij de betere alternatieven voor erotische dating zonder fake gebruikers. Tevens hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor fuckbook321.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief helemaal gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex afspraakjes met echte profielen. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chat operators om te proberen je credit tegoed te laten aanschaffen. Zodoende kun je er zelf achter komen welke erotische datingsites het beste aansluit bij wat je zoekt.

fuckbook321 profiel verwijderen

Om je inschrijving op fuckbook321 te verwijderen ga je als volgt te werk:

  1. Als eerste moet je inloggen op de site .
  2. Vervolgens klik je op het kopje "Help".
  3. Ga naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te drukken. (of surf naar "fuckbook321.nl/uitschrijven").
  4. Hierna krijg je de bevestigings-email om je inschrijving definitief te verwijderen. Na het klikken op de link is je lidmaatschap meteen verwijderd.

Let op: Je fuckbook321 eventuele contact punten en chat gesprekken vervallen direct na deze aktie!