Screenshot van Seksafspraak.eu

Seksafspraak.eu

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • Dating profielen worden vrijwel allemaal aangemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen per verstuurd bericht Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd en beantwoord door operators en bots Not Safe!

Seksafspraak-eu is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. seksafspraak-eu berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts seksafspraak.eu afraden en zie wat de betere alternatieven voor seksafspraak-eu zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Seksafspraak-eu review

Seksafspraak-eu is een neppe dating site met door hun zelf aangemaakte nep profielen. Daarnaast worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door chatoperators die vaak een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je rap na je aanmelding overrompelt met tientallen reacties van deze gemodereerde profielen, waarbij het meestal gaat om sexy vrouwen. Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven erg veel interesse in je te hebben en graag een afspraakje te willen plannen. Wanneer je op een van deze chatberichten wil antwoorden moet je daarvoor per bericht betalen. Daarvoor moet je een creditpakket kopen waarmee je minstens €10,- credits moet aanschaffen. Deze prijzen lopen op tot de twee honderd euro per creditpakket, en hoe grotere bundel je neemt hoe minder je per credit moet betalen. Echter is het niet mogelijk om echte ontmoetingen te scoren, al wekken ze bijna altijd de indruk dat ze dit wel graag willen.

Ingeschreven op seksafspraak.eu?

Dus ben je een van de profielen op seksafspraak-eu, dan is ons advies om je hier ook per direct weer af te melden en het eens te proberen bij de betrouwbaardere website voor seks dating zonder fictieve gebruikers. Tevens hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor seksafspraak.eu. Bovendien mag je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex dates met echte profielen. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van chat operators om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke sexdating websites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

seksafspraak-eu uitschrijven

Je seksafspraak-eu account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste log je daar in op je account.
  2. Als tweede ga je naar "Mijn account". (directe link "seksafspraak.eu/mijnaccount").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de button "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de "OK" button om jouw profiel direct te laten verwijderen.

Let op: Je seksafspraak-eu eventuele credits raak je wel na het verwijderen van je account!