logo Chatspotter.nl

Chatspotter.nl

10
Niet tevreden over Chatspotter.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn voornamelijk geproduceerd door deze website zelf Not Safe!
  • Commissie betalen bij elk verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Berichten verstuurd en beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Chatspotter is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. chatspotter berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts chatspotter.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor chatspotter zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Chatspotter review

Chatspotter is een fake datingwebsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. Daarbij worden de reacties verstuurd en beantwoord door chatoperators die veelal een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je binnen de kortste keren na je registratie overrompelt met vele berichten van deze fake leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om goed uitziende dames. Niettemin proberen dit soort bedrijven je allemaal het gevoel te geven veel belangstelling in je te hebben en graag een date te willen regelen. Wanneer je op zo'n berichten wil reageren moet je daarvoor per bericht een bedrag betalen. Daarvoor moet je een creditpakket aanschaffen waardoor je op z'n minst 10 euro een bundel moet inkopen. Deze prijzen lopen op tot en met de €200,- per transactie, en hoe meer je betaald des te minder je per bericht moet betalen. Vervolgens is het nooit mogelijk om echte dates te krijgen, al wekken ze vaak genoeg de indruk dat ze het juist graag willen.

Ingeschreven op chatspotter.nl?

Dus ben je lid van chatspotter, dan is ons advies om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en om het beter te proberen bij de betere aanbieders voor seksdating zonder fake gebruikers. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor chatspotter.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende dates met echte gebruikers. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je uit te lokken om te betalen. Zodoende kun je erachter komen welke casual dating sites het beste aansluit bij wat je zoekt.

chatspotter account verwijderen


Je chatspotter account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Druk rechtsbovenin op de button "Help".
  3. wat omlaag komt zie je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of surf naar "chatspotter.nl/delete_account").

  4. Klik dan daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw profiel wordt compleet verwijderd.

Let op: Je chatspotter eventuele contact punten komen direct te vervallen na het verwijderen van je profiel!