logo Wwwdate.nl

Wwwdate.nl

9
Niet tevreden over Wwwdate.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn vrijwel allemaal bijgehouden door deze site zelf Not Safe!
  • Wel credits kopen dus kosten per bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd en beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Wwwdate is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. wwwdate berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts wwwdate.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor wwwdate zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Wwwdate review

Wwwdate is een fictieve datingsite met door hun zelf gecreëerde fictieve profielen. Tevens worden alle berichten verstuurd en beantwoord door chatoperators die over het algemeen een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je direct na je registratie overladen met tientallen berichtjes van deze neppe profielen, waarbij het meestal gaat om aantrekkelijke dames. Bovendien proberen ze je allemaal het idee te geven erg veel belangstelling in je te hebben en snel een ontmoeting te willen hebben. Zodra je op zo'n chatberichten wil antwoorden moet je daarvoor per bericht een bedrag betalen. Daarvoor moet je credits kopen waardoor je minimaal 10 euro een creditpakket moet inkopen. Deze prijzen lopen op tot en met de €200,- per creditpakket, en hoe hoger je betaald hoe minder je per bericht moet betalen. Uiteindelijk is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om fysieke afspraakjes te scoren, al zeggen ze vaak dat ze het maar al te graag willen.

Ingeschreven op wwwdate.nl?

Dus ben je een gebruiker van wwwdate, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer uit te schrijven en het gewoon is te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor seksdating met echte profielen. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor wwwdate.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sex afspraakjes met echte vrouwen. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om veel geld te laten betalen. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke van deze casual dating websites het beste past bij wat je zoekt.

wwwdate profiel verwijderen


Je wwwdate account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Klik rechts boven op de link "Help".
  3. wat omlaag schuift staat "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of ga direct naar "wwwdate.nl/delete_account").

  4. Klik dan daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw account wordt definitief verwijderd.

Let op: Je wwwdate eventuele tegoed vervallen direct na het verwijderen van je profiel!