logo Onlinesekscontact.nl

Onlinesekscontact.nl

Niet tevreden over Onlinesekscontact.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden vrijwel allemaal gegenereerd door de website zelf Not Safe!
  • Veel betalen voor ieder verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Berichten zowel verstuurd als beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Onlinesekscontact is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. onlinesekscontact berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts onlinesekscontact.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor onlinesekscontact zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Onlinesekscontact review

Onlinesekscontact is een neppe datingwebsite met door hun zelf gecreëerde nep profielen. Daarnaast worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door chatters die over het algemeen een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je binnen de kortste keren na je inschrijving overladen met soms honderden reacties van deze neppe profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om aantrekkelijke vrouwen. Niettemin proberen deze profielen je allemaal de indruk te geven veel belangstelling in je te hebben en echt een afspraakje te willen regelen. Wanneer je op een van die berichten wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht €1,- euro betalen. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket inkopen waarmee je minimaal €10,- een bundel moet betalen. Deze bedragen lopen op tot de twee honderd euro per creditbundel, en hoe hoger je aanschaft hoe minder je hoeft te betalen. Daarna is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte dates te scoren, al doen ze in de meeste gevallen overkomen dat ze dat maar al te graag willen.

Ingeschreven op onlinesekscontact.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van onlinesekscontact, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en het eens te proberen bij de betere website voor erotische dating zonder fictieve profielen. Tevens hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor onlinesekscontact.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief 100% gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor sex dates met echte dames. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je geld af te troggelen. Hierdoor kun je erachter komen welke casual dating sites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

onlinesekscontact account verwijderen

Je onlinesekscontact account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op je account.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn account". (of surf naar "onlinesekscontact.nl/mijnaccount").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de knop "OK" om jouw account te verwijderen.

Let op: Je onlinesekscontact eventuele contact punten ben je wel kwijt hierna!