logo Eerlijkedaters.nl

Eerlijkedaters.nl

Niet tevreden over Eerlijkedaters.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden voornamelijk geproduceerd door beheerders zelf Not Safe!
  • Veel betalen door creditsysteem en kosten per bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Eerlijkedaters is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. eerlijkedaters berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts eerlijkedaters.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor eerlijkedaters zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Eerlijkedaters review

Eerlijkedaters is een fake datingwebsite met door hun zelf aangemaakte fake profielen. Daarnaast worden alle chats verstuurd en beantwoord door chatoperators die over het algemeen een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je binnen de kortste keren na je registratie overrompelt met overdreven veel berichten van deze fake profielen, waarbij het meestal gaat om aantrekkelijke meiden. Daarnaast proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven veel belangstelling in je te hebben en snel een date te willen plannen. Wanneer je op een van deze berichten wil ingaan moet je hiervoor per bericht vele euro's betalen. Voordat je kunt reageren moet je een bundel inkopen waarmee je minimaal voor tien euro een bundel moet kopen. Deze bedragen lopen op tot 200 euro per creditpakket, en hoe meer je in één keer koopt des te minder je hoeft te betalen. Vervolgens is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte afspraakjes te hebben, al laten ze veelal overkomen dat ze dit maar al te graag willen.

Ingeschreven op eerlijkedaters.nl?

Dus ben je lid van eerlijkedaters, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer af te melden en om het beter te gaan proberen bij de betere alternatieven voor seks dating met echte profielen. Tevens hebben experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor eerlijkedaters.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief 100% gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte gebruikers. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om geld af te troggelen. Op deze manier kun je dus zelf erachter komen welke van deze erotische datingwebsites het beste past bij wat je zoekt.

eerlijkedaters uitschrijven


Je eerlijkedaters account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Klik rechtsbovenin op de knop "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag komt zie je staan "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of surf naar "eerlijkedaters.nl/delete_account").

  4. Klik daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw account wordt direct verwijderd.

Let op: Je eerlijkedaters eventuele tegoed raak je wel hierna!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Gerard (61 jaar) 05 Jul 2018
Ik raad Eerlijkedaters.nl niet aan Dit zijn geen eerlijke daters! Je zal worden bedrogen en

Dit zijn geen eerlijke daters! Je zal worden bedrogen en uitgekleed worden. Dit heeft geen enkele zin hier en het mooie is dat ik ze een mail heb gestuurd. Is er op gereageerd, nee natuurlijk niet. Ik wil gewoon mijn geld terug. Met de gratis credits leek het zo te zijn dat ze direct met mij wouden afspreken. Ik kocht nog wat bij om het af te ronden maar er kwam telkens iets tussen.Ik hoop dat ik ooit mijn geld terugkrijg want ik ben gelokt. Dit zijn dus echt totaal geen eerlijke daters. Momenteel is de site ook verdwenen en krijg ik geen respons.-Burgerlijk Wetboek Boek 6 Artikel 193d (misleiding)