logo 30pluschat.nl

30pluschat.nl

10
Niet tevreden over 30pluschat.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn bijna alleen ontwikkeld door de site zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen voor ieder verstuurd bericht Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd en beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

30pluschat is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. 30pluschat berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts 30pluschat.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor 30pluschat zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

30pluschat review

30pluschat is een neppe dating site met door hun zelf aangemaakte fake profielen. Tevens worden alle chats verstuurd en beantwoord door chat operators die over het algemeen betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je binnen de kortste keren na je registratie overladen met tig tallen berichten van deze fictieve gebruikers, waarbij het meestal gaat om goed uitziende dames. Daarnaast proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven veel belangstelling in je te hebben en echt een date te willen hebben. Wanneer je op een van die berichten wil reageren moet je hiervoor per chatbericht een bedrag betalen. Voordat je kunt reageren moet je een creditpakket vooruitbetalen waardoor je minimaal voor tien euro een creditpakket moet betalen. Deze bundels lopen op tot €200,00 per transactie, en hoe meer je neemt des te minder je betaald per bericht. Echter is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte dates te hebben, al beweren ze veelal dat ze het heel graag willen.

Ingeschreven op 30pluschat.nl?

Dus ben je aangemeld op 30pluschat, dan adviseren wij je om je hier ook weer af te melden en het op je gemak te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor seksdating zonder nep gebruikers. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor 30pluschat.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief helemaal gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sex dates met echte vrouwen. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om credits te laten aanschaffen. Zodoende kun je er zelf achter komen welke van deze datingsites het beste past bij wat je zoekt.