logo Fetishclub.nl

Fetishclub.nl

Niet tevreden over Fetishclub.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn bijna alleen gemodereerd door de beheerders zelf Not Safe!
  • Gebruikt een muntensysteem dus kosten per berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Fetishclub is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. fetishclub berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts fetishclub.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor fetishclub zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Fetishclub review

Fetishclub is een fictieve datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. Tevens worden de berichten verstuurd en beantwoord door chat operators die over het algemeen een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je meteen na je aanmelding overspoeld met veel berichtjes van deze fake profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om aantrekkelijke vrouwen. Daarnaast proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven veel belangstelling in je te hebben en echt een ontmoeting te willen plannen. Zodra je op zo'n chatberichten wil antwoorden moet je hiervoor per bericht betalen. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket aanschaffen waarmee je ten minste tien euro een bundel moet aanschaffen. Deze bedragen lopen op tot €200,00 per creditpakket, en hoe hoger je koopt hoe minder je per verstuurd bericht betaald. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte ontmoetingen te hebben, al laten ze meestal overkomen dat ze het juist graag willen.

Ingeschreven op fetishclub.nl?

Dus ben je aangemeld op fetishclub, dan adviseren wij je om je hier ook per direct weer uit te schrijven en om het gewoon te proberen bij de betrouwbaardere website voor casual dating zonder fake leden. Uiteraard hebben experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor fetishclub.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor spannende afspraakjes met echte profielen. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je aan het lijntje te houden. Op deze manier kun je dus zelf erachter komen welke casual dating websites het beste past bij wat je zoekt.

fetishclub uitschrijven


Je fetishclub account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Druk rechts boven op de link "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag schuift vind je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of ga direct naar "fetishclub.nl/delete_account").

  4. Druk vervolgens op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw account wordt compleet verwijderd.

Let op: Je fetishclub eventuele contact punten raak je wel hierna!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Latexlover (55 jaar) 02 Jul 2018
Ik raad Fetishclub.nl niet aan ga toch alsjeblieft weg met je fetish club want die hebben

ga toch alsjeblieft weg met je fetish club want die hebben mijn jaren terug al in de maling genomen. Maar veel personen trappen er toch wel in als ik dat zo op de voorpagina ziet.