logo Kinkyflirt.nl

Kinkyflirt.nl

Niet tevreden over Kinkyflirt.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden voornamelijk gemodereerd door deze website zelf Not Safe!
  • Commissie betalen voor ieder verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten zowel verstuurd als beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Kinkyflirt is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. kinkyflirt berichten worden beantwoord door chat operator. Lees waarom onze experts kinkyflirt.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor kinkyflirt zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Kinkyflirt review

kinkyflirt.nl is een sexdate platform die uitsluitend gebruik maakt van zelf toegevoegde nep profielen. Dit wordt tevens ook vermeldt aan de onderkant van de pagina verstopt in het midden van de kleine lettertjes. Zo zeggen ze: "De profielen op kinkyflirt zijn nep, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Bij het beantworden van chatberichten moet je kosten betalen per bericht. Daarbij worden de reacties die je binnen krijgt systematisch verstuurd door hun eigen syteem. Wanneer je hierop in gaat wordt het bericht beantwoord door een ingehuurde chatter. Deze chatoprators krijgen over het algemeen een vaste commissie per bericht dat ze versturen. Vervolgens word je binnen een paar minuten na de aanmelding overladen door vele chat verzoekjes van deze gemodereerde leden. Tevens gaat het bijna altijd om goed uitziende vrouwen.

Niettemin proberen ze je allemaal de indruk te geven belangstelling in jou te hebben, met daarbij een date in . Dit terwijl het hebben van fysieke ontmoetingen niet mogelijk is! De kosten voor het beantwoorden van chat berichten zijn ten minste 75 eurocent per bericht. Om te kunnen reageren moet je dan wel gelijk credits aanschaffen van minimaal €74,99. Anders betaal je al gemakkelijk meer dan €1,- euro per credit. Daarna is het in alle gevallen niet mogelijk om offline afspraakjes te regelen met de leden van kinkyflirt. Al beweren ze vaak dat ze juist wel willen daten. Doch hebben deze chatters als doel om jou zo lang als mogelijk je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op kinkyflirt.nl?

Ben je een van de gebruikers van kinkyflirt, dan adviseren wij je om je daar ook gewoon weer uit te schrijven. Daarentegen zijn er wel betrouwbaardere websites waar je wel echte casual dates kunt scoren. Bovendien hebben onze datingsite deskundigen alvast een rangschikking gemaakt en uit meer dan 3000 erotische datingsites de beste alternatieven voor kinkyflirt.nl gevonden. Uiteraard maken deze datingsites nooit gebruik van neppe profielen of chat operators. Bovendien mag je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte gebruikers.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Bert52 (52 jaar) 01 Jul 2018
Ik raad Kinkyflirt.nl niet aan Zie je wel, ik wist het al want kinkyflirt bestaat nu niet

Zie je wel, ik wist het al want kinkyflirt bestaat nu niet meer. Maar hij is gelukkig wel offline op dit moment. Had mij wel een keer aangemeld en de gratis berichten verstuurd maar het beviel mij niet wat ik als antwoord kreeg.