logo Kinkyclub.nl

Kinkyclub.nl

13
Niet tevreden over Kinkyclub.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn voornamelijk bijgehouden door deze site zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen voor ieder verstuurd berichtje Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Kinkyclub is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. kinkyclub berichten worden beantwoord door ingehuurde chatter. Lees waarom onze experts kinkyclub.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor kinkyclub zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Kinkyclub review

kinkyclub.nl is een erotisch dating platform die gebruik maakt van zelf aangemaakte neppe leden. Dit vermelden ze in de footer de website verborgen tussen de moeilijk zichtbare tekst. Zo schrijven ze: "De profielen op kinkyclub zijn fake, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Voor het beantworden van chatberichten moet je geld betalen per bericht. Tevens worden de berichten die je krijgt systematisch verstuurd door hun zelf. Zodra je hierop reageerd wordt het berichtje beantwoord door een ingehuurde chatoperator. Deze personen krijgen veelal een vergoeding per bericht dat ze versturen. Meestal word je binnen een paar minuten na het inschrijven overspoeld door vele chat verzoeken van neppe profielen. Hierbij gaat het vrijwel altijd om knappe dames.

Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven veel interesse in jou te hebben, met daarbij een ontmoeting in . Natuurlijk is het hebben van "real life" dates niet mogelijk is! De prijzen voor het versturen en beantwoorden van chat berichten zijn ten minste €0,75 per chat bericht. Om te kunnen reageren moet je dan wel gelijk een credit bundel aanschaffen van minimaal €74,99. Anders kost het je al gemakkelijk meer dan €1,- euro per bericht. Uiteraard is het niet mogelijk om fysieke dates te krijgen met de leden op kinkyclub. Al poberen ze vaak genoeg de indruk te wekken dat ze juist wel je te willen ontmoeten. Toch hebben deze chat oprators als enige doel om jou zo lang als het lukt je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op kinkyclub.nl?

Ben je een van de gebruikers van kinkyclub, dan is ons advies om je daar ook direct weer uit te schrijven. Daarentegen zijn er wel betrouwbaardere datingsites waar je wel echte sexdates kunt scoren. Bovendien hebben experts alvast een selectie gemaakt en uit meer dan 2500 seksdating sites de beste alternatieven voor kinkyclub.nl gevonden. Uiteraard maken deze aanbieders geen gebruik van fake profielen of betaalde chatters. Bovendien mag je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor spannende afspraakjes met echte dames.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
4 / 10
Betrouwbaarheid
4 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
4 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Bobbie (53 jaar) 01 Jul 2018
Ik raad Kinkyclub.nl niet aan Jammer dat het niet safe is want ik heb wel een leuke tijd

Jammer dat het niet safe is want ik heb wel een leuke tijd gehad met de vrouwen van Kinky Club. Maar ik ben er wel mee gestopt omdat het mij te duur werd. Ik wil geen diep zijn van mijn eigen portemonnee. Toch blijf ik denken dat er misschien wel echte profielen tussen zitten. Vanwege het eerst zinnetje wil ik kinky club toch voorzien van twee sterren.