logo Kinkydating.nl

Kinkydating.nl

25
Niet tevreden over Kinkydating.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden voornamelijk beheerd door deze website zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen voor ieder verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten verstuurd door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Kinkydating is een casual dating site met neppe profielen. De berichtjes worden tevens beantwoord door betaalde chatoperators. Zie wat onze experts onderzochten op kinkydating.nl en waarom deze datingsite wordt afgeraden door ons. Bekijk wat de betrouwbare datingsite zijn met eerlijke profielen en zonder fake berichten van chatoperators

kinkydating review

kinkydating is een seks datingsite die gebruik maken van neppe profielen die door deze website zelf worden aangemaakt. De berichtjes worden bijna allemaal beantwoord en verstuurd door eigen chatters die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze chat operators weten precies hoe ze jou kunnen aansporen om te reageren, want wanneer je op zo een bericht wilt antwoorden moet je daarvoor een vergoeding betalen per bericht dat je verstuurd. Hiervoor moet je in de meeste gevallen ook gelijk meerdere credits betalen van op z'n minst zeventien euro en vijftig cent, oplopend tot bijna €220 euro . Hoe duurder het aankoop bedrag des te lager de uitgaven per verstuurd berichtje. Aan de andere kant zijn de kosten bij het grootste creditbundel nog gewoon ruim één euro per verstuurd bericht. Bij de goedkoopste creditpakket rekenen ze zomaar €1,75 per berichtje. Jammer genoeg is het bij bijna alle profielen nooit mogelijk om echte afspraakjes te regelen al zeggen ze vaak genoeg dat dit gewoon kan.

Ingeschreven op Kinkydating.nl?

Toevallig lid van kinkydating? Ons advies is om je daar ook meteen profiel te verwijderen en het eens te gaan proberen bij de betere aanbieders voor sexdating zonder fake profielen. Bovendien hebben experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor kinkydating.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende dates met echte dames. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om tegoed te laten betalen. Hierdoor kun je dus zelf erachter komen welke datingsites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

kinkydating account verwijderen

Vaak maken dit soort seks dating websites het gebruikers zo moeilijk als mogelijk om je profiel te verwijderen. Desondanks wisten onze datingexperts de beste weg te vinden om je kinkydatingprofiel te verwijderen. Je kinkydating account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op je account daar.
  2. Als tweede ga je direct naar: "http://kinkydating.nl/user/area/deactivate".
  3. Vul je e-mailadres in waarmee je bent aangemeld.
  4. Druk op de button "Permanent Verwijderen" om je lidmaatschap te verwijderen

Let op: Je kinkydating eventuele tegoed en chat berichten gaan verloren na het deactiveren van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Frans (63 jaar) 22 mei 2019
Ik raad Kinkydating.nl niet aan Boeven zijn het! ze willen je creditcard gegevens en dan

Boeven zijn het! ze willen je creditcard gegevens en dan mag je lekker de tering krijgen!

auteur van de beoordeling
Anoniempj (35 jaar) 14 mei 2019
Ik raad Kinkydating.nl niet aan Opzoek naar een leuke kinky partner maar dat komt er niet

Opzoek naar een leuke kinky partner maar dat komt er niet van op deze website de dames hebben geen enkel idee waar ze het over hebben en dat merk je gelijk, heel zonde.

auteur van de beoordeling
Berry (38 jaar) 30 Apr 2019
Ik raad Kinkydating.nl niet aan Had al slechte dingen gehoord en weet dat het veel fake

Had al slechte dingen gehoord en weet dat het veel fake is. Zo eigenwijs als ik ben toch geprobeerd en direch werd het al irritant door mij te bombarderen met mailtjes van vrouwen die een kinky date willen. Dat is de dating die ik zoek dacht ik dan, eenmaal in gesprek kom je er vrij snel achter dat het niks zal worden. Op geen andere manier is een chat aan te gaan, alleen via de site wordt er gezegd. Dan gaan alle belletjes bij mij rinkelen.

auteur van de beoordeling
Marvin (34 jaar) 17 Jul 2018
Ik raad Kinkydating.nl niet aan Ben een ruim jaar met een vrouw bezig geweest en ze heeft

Ben een ruim jaar met een vrouw bezig geweest en ze heeft mij niet een keer een passend voorstel gedaan. Dan moet ik er nu wel zeker van zijn dat ik met een nep profiel al die tijd te maken hebt gehad. Best triest eigenlijk hoe ik het zover hebt kunnen laten komen. Een jaar lang geloven dat er iets tussen was gekomen dat kan natuurlijk helemaal niet.