logo Flirtsmetervaring.nl

Flirtsmetervaring.nl

Niet tevreden over Flirtsmetervaring.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden bijna alleen beheerd door de website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem dus kosten per berichtje wat je verstuurd Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Flirtsmetervaring is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. flirtsmetervaring berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts flirtsmetervaring.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirtsmetervaring zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirtsmetervaring review

Flirtsmetervaring is een neppe dating site met door hun zelf gecreëerde nep profielen. Tevens worden alle chats verstuurd en beantwoord door berichten centrales die gewoonlijk een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je kort na je inschrijving overladen met tig tallen chatberichten van deze fictieve leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om aantrekkelijke dames. Niettemin proberen dit soort bedrijven je allemaal het idee te geven veel interesse in je te hebben en snel een ontmoeting te willen hebben. Wanneer je op een van deze chatberichten wil ingaan moet je hiervoor per bericht een vergoeding. Daarvoor moet je een creditpakket kopen waardoor je op z'n minst 10 euro een bundel moet betalen. Deze bundels lopen op tot de twee honderd euro per transactie, en hoe hoger je betaald hoe minder je per credit moet betalen. Uiteraard is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte ontmoetingen te scoren, al beweren ze vaak dat ze het wel graag willen.

Ingeschreven op flirtsmetervaring.nl?

Dus ben je aangemeld op flirtsmetervaring, dan raden wij je aan om je hier ook weer af te melden en het gewoon is te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor seks dating zonder fictieve gebruikers. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor flirtsmetervaring.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief 100% gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sexdates met echte dames. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van chat operators om te proberen je veel geld te laten betalen. Zodoende kun je er dus erachter komen welke casual dating sites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

flirtsmetervaring profiel verwijderen

Je flirtsmetervaring account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste log je daar in op de website.
  2. Daarna ga je naar "Mijn profiel".
  3. Druk daarna op het icoontje van een tandwiel (of surf naar "flirtsmetervaring.nl/instellingen").
  4. Onder aan de pagina druk je op de knop "definitief opheffen van mijn account" .
  5. Klik als laatst op de "OK" knop om jouw profiel meteen te verwijderen.

Let op: Je flirtsmetervaring eventuele contact punten ben je wel kwijt na het deactiveren van je account!