logo Kinkyadvertenties.nl

Kinkyadvertenties.nl

14
Niet tevreden over Kinkyadvertenties.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn voornamelijk gegenereerd door de website zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits en kosten per berichtje wat je verstuurd Not Safe!
  • Vrijwel alle beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Kinkyadvertenties is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. kinkyadvertenties berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts kinkyadvertenties.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor kinkyadvertenties zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Kinkyadvertenties review

Kinkyadvertenties is een neppe datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. Daarbij worden alle reacties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die veelal een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je binnen de kortste keren na je aanmelding overrompelt met vele reacties van deze gemodereerde leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om aantrekkelijke meiden. Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal het idee te geven veel belangstelling in je te hebben en snel een ontmoeting te willen hebben. Wanneer je op zo'n chatberichten wil antwoorden moet je hiervoor per bericht vele euro's betalen. Daarvoor moet je een creditpakket kopen waarmee je minimaal voor tien euro een creditpakket moet aanschaffen. De kosten lopen op tot over de 200 euro per creditbundel, en hoe grotere bundel je betaald des te minder je per credit moet betalen. Echter is het niet mogelijk om echte afspraakjes te hebben, al zeggen ze bijna altijd dat ze het maar al te graag willen.

Ingeschreven op kinkyadvertenties.nl?

Dus ben je lid van kinkyadvertenties, dan raden wij je aan om je hier ook per direct weer uit te schrijven en het op je gemak te proberen bij de betrouwbaardere opties voor seks dating zonder gemodereerde leden. Daarnaast hebben experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor kinkyadvertenties.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor spannende dates met echte profielen. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke sexdating websites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

kinkyadvertenties uitschrijven


Je kinkyadvertenties account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Klik rechtsbovenin op de link "Help".
  3. wat omlaag komt zie je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of surf naar "kinkyadvertenties.nl/delete_account").

  4. Druk dan daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw profiel wordt meteen verwijderd.

Let op: Je kinkyadvertenties eventuele contact punten raak je wel na deze aktie!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Luuk (63 jaar) 29 mei 2019
Ik raad Kinkyadvertenties.nl niet aan ik weet nou niet wat ik er an

ik weet nou niet wat ik er an moet. vinden maar de fotos laden sloom. de paginas laden sloom en alles gaat mij veelste traag