logo Fetishflirt.nl

Fetishflirt.nl

Niet tevreden over Fetishflirt.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden voornamelijk geplaatst door de website zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen bij elk verstuurd berichtje Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Fetishflirt is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profielen. fetishflirt berichten worden beantwoord door ingehuurde berichten centrale. Lees waarom onze experts fetishflirt.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor fetishflirt zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Fetishflirt review

fetishflirt.nl is een casual dating site die uitsluitend gebruik maakt van zelf ontwikkelde fictieve profielen. Dit tonen ze ook beneden aan hun website weggestopt in het midden van de kleine letters. Zo vermelden ze: "De profielen op fetishflirt zijn fake, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Bij het beantworden van chatberichten moet je een vergoeding betalen per chatbericht. Daarnaast worden alle chats die je binnen krijgt systematisch verstuurd door hun eigen syteem. Wanneer je vervolgens op zo een bericht reageerd wordt het berichtje gevoerd met een ingehuurde chatter. Deze chatters krijgen over het algemeen een vaste commissie per berichtje dat ze versturen. Waarschijnlijk word je binnen de kortste keren na de aanmelding overdonderd door de tig tallen berichten van neppe gebruikers. Tevens gaat het meestal om goed uitziende dames.

Bovendien proberen dit soort betaalde chatters je de voorbeelding te geven erg veel belangstelling in je te hebben, en daarbij een afspraakje in de planning. Natuurlijk is het hebben van offline ontmoetingen niet mogelijk is! De kosten voor het versturen en beantwoorden van chatberichten zijn minimaal 0,75 euro per bericht. Daarvoor moet je dan wel een credit bundel aanschaffen van €74,99. Anderzijds betaal je al gemakkelijk €1,- euro per chatbericht. Echter is het niet mogelijk om offline afspraakjes te regelen met de profielen van fetishflirt. Al wekken ze meestal de indruk dat ze wel je in het echt te willen zien. Kort samengevat hebben deze chat oprators als enige doel om je zo lang mogelijk je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op fetishflirt.nl?

Ben jij een van de leden van fetishflirt, dan adviseren onze experts om je daar ook gewoon weer uit te schrijven. Bovendien zijn er wel goedkopere datingsites waar je wel echte seks dates kunt hebben. Bovendien hebben experts alvast een selectie gemaakt en uit meer dan 2500 seks dating sites de beste alternatieven voor fetishflirt.nl gevonden. Uiteraard maken deze partijen geen gebruik van fictieve profielen of chatoperators. Bovendien kun je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor spannende afspraakjes met echte dames.