logo Bdsmoproepjes.nl

Bdsmoproepjes.nl

Niet tevreden over Bdsmoproepjes.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden voornamelijk gegenereerd door de website zelf Not Safe!
  • Veel betalen door creditsysteem en kosten bij elk (verstuurd) bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Vrijwel alle beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Bdsmoproepjes is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. bdsmoproepjes berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts bdsmoproepjes.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor bdsmoproepjes zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Bdsmoproepjes review

Bdsmoproepjes is een fictieve datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. Daarnaast worden de reacties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die vaak betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je direct na je aanmelding overladen met tig tallen berichten van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om knappe vrouwen. Bovendien proberen deze profielen je allemaal het gevoel te geven veel belangstelling in je te hebben en snel een ontmoeting te willen hebben. Wanneer je op een chatberichten wil reageren moet je daarvoor per chatbericht een bedrag betalen. Voordat je kunt reageren moet je een creditpakket inkopen waarmee je op z'n minst tien euro een creditbundel moet kopen. Deze creditbundels lopen op tot en met de €200,- per creditbundel, en hoe grotere bundel je betaald hoe minder je per credit moet betalen. Uiteraard is het bij al deze profielen nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te scoren, al zeggen ze bijna altijd dat ze het heel graag willen.

Ingeschreven op bdsmoproepjes.nl?

Dus ben je lid van bdsmoproepjes, dan adviseren wij je om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en om het beter is te gaan proberen bij de betere aanbieders voor casual dating zonder fictieve profielen. Daarnaast hebben experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor bdsmoproepjes.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief helemaal gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex dates met echte dames. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van chat operators om te proberen je een creditpakket te laten aanschaffen. Hierdoor kun je erachter komen welke datingsites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

bdsmoproepjes uitschrijven


Je bdsmoproepjes account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Klik rechtsbovenin op de button "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag schuift zie je staan "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (directe link "bdsmoproepjes.nl/delete_account").

  4. Druk daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw profiel wordt definitief verwijderd.

Let op: Je bdsmoproepjes eventuele tegoed komen direct te vervallen na het deactiveren van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Sixfive (35 jaar) 26 Oct 2019
Ik raad Bdsmoproepjes.nl niet aan Niet in trappen, het zijn allemaal nepprofielen en chat

Niet in trappen, het zijn allemaal nepprofielen en chat operators. Vermijd deze site!

auteur van de beoordeling
Dieperharder (41 jaar) 08 mei 2019
Ik raad Bdsmoproepjes.nl niet aan De oproepjes zijn beneden alle pijl want er worden dingen

De oproepjes zijn beneden alle pijl want er worden dingen beloofd die niet waargemaakt kunnen worden. Kijk maar uit want het zijn credit verslindende oproepjes.

auteur van de beoordeling
Tinus (65 jaar) 05 Jul 2018
Ik raad Bdsmoproepjes.nl niet aan Meester Tinus is niet vrolijk van deze site, Meester Tinus

Meester Tinus is niet vrolijk van deze site, Meester Tinus is heel erg boos. Die vuile ratten nemen mensen in de maling. Alles staat in het teken van credits kopen en de oproepjes zijn lokkertjes. Hier zitten zeker chatoperators achter die zich voordoen als bdsm liefhebbers.