logo Datingeasy.eu

Datingeasy.eu

Niet tevreden over Datingeasy.eu? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn voornamelijk geplaatst door beheerders zelf Not Safe!
  • Gebruikt een muntensysteem en kosten bij elk bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Vrijwel alle zowel verstuurd als beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Datingeasy is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. datingeasy berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts datingeasy.eu afraden en zie wat de betere alternatieven voor datingeasy zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Datingeasy review

Datingeasy is een neppe datingsite met door hun zelf gecreëerde fake profielen. Daarnaast worden de conversaties verstuurd en beantwoord door chatters die vaak betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je binnen de kortste keren na je aanmelding overladen met tientallen chatberichten van deze gemodereerde leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om sexy dames. Niettemin proberen de chatters achter de profielen je allemaal het idee te geven heel veel belangstelling in je te hebben en echt een ontmoeting te willen hebben. Zodra je op een berichtjes wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht €1,- euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je een bundel kopen waardoor je minstens voor tien euro credits moet inkopen. Deze bedragen lopen op tot over de 200 euro per creditbundel, en hoe meer je in één keer koopt hoe minder je per bericht moet betalen. Daarna is het bij al deze profielen nooit mogelijk om fysieke dates te krijgen, al laten ze meestal overkomen dat ze dit wel willen.

Ingeschreven op datingeasy.eu?

Dus ben je een van de gebruikers van datingeasy, dan adviseren wij je om je hier ook weer uit te schrijven en om het beter is te gaan proberen bij de betere aanbieders voor seks dating zonder nep leden. Uiteraard hebben experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor datingeasy.eu. Bovendien kun je zelf elk alternatief 100% gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex dating met echte profielen. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van chat operators om te proberen je geld af te troggelen. Zodoende kun je er zelf achter komen welke datingwebsites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

datingeasy account verwijderen

Je datingeasy account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Vervolgens ga je naar "Wijzig account". (of surf naar "datingeasy.eu/account").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de "OK" knop om jouw profiel geheel te laten verwijderen.

Let op: Je datingeasy eventuele tegoed raak je wel direct kwijt na het verwijderen van je account!