logo Relatiestek.nl

Relatiestek.nl

9
Niet tevreden over Relatiestek.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden vrijwel allemaal beheerd door beheerders zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits kopen dus kosten bij ieder privé bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd en beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Relatiestek is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. relatiestek berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts relatiestek.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor relatiestek zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Relatiestek review

Relatiestek is een fictieve dating website met door hun zelf gemodereerde nep profielen. Tevens worden de conversaties verstuurd en beantwoord door chatters die veelal een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je kort na je registratie overrompelt met overdreven veel berichtjes van deze fake gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om knappe dames. Bovendien proberen ze je allemaal de indruk te geven erg veel belangstelling in je te hebben en graag een date te willen plannen. Zodra je op een van deze chatberichten wil reageren moet je daarvoor per chatbericht een bedrag betalen. Daarvoor moet je een bundel vooruitbetalen waardoor je minimaal tien euro een creditbundel moet inkopen. Deze creditpakketten lopen op tot en met de €200,- per creditpakket, en hoe meer je aanschaft hoe minder je per verstuurd bericht betaald. Echter is het nooit mogelijk om fysieke dates te scoren, al laten ze meestal overkomen dat ze dit juist wel willen.

Ingeschreven op relatiestek.nl?

Dus ben je ingeschreven op relatiestek, dan adviseren wij je om je hier ook gewoon weer af te melden en het op je gemak te gaan proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor sex dating zonder fake gebruikers. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor relatiestek.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte gebruikers. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je een creditpakket te laten kopen. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke casual dating websites de beste keuze is voor wat je zoekt.

relatiestek uitschrijven

Je relatiestek account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Vervolgens ga je naar "Wijzig account". (directe link "relatiestek.nl/account").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de button "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de knop "OK" om jouw account permanent te verwijderen.

Let op: Je relatiestek eventuele tegoed raak je wel direct kwijt na deze aktie!