logo Gratissexchat.net

Gratissexchat.net

Niet tevreden over Gratissexchat.net? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn bijna alleen aangemaakt door beheerders zelf Not Safe!
  • Veel betalen door creditsysteem dus kosten bij elk berichtje wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten verstuurd door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Gratissexchat is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. gratissexchat berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts gratissexchat.net afraden en zie wat de betere alternatieven voor gratissexchat zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Gratissexchat review

Gratissexchat is een neppe datingsite met door hun zelf gemaakte nep profielen. Daarbij worden de berichten verstuurd en beantwoord door chatters die gewoonlijk een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je rap na je inschrijving overrompelt met soms honderden chatberichten van deze fake gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om vrouwen. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven heel veel interesse in je te hebben en echt een afspraakje te willen regelen. Wanneer je op een van deze chatberichten wil ingaan moet je daarvoor per chatbericht betalen. Daarvoor moet je credits inkopen waarmee je op z'n minst €10,- een bundel moet inkopen. Deze bedragen lopen op tot over de 200 euro per creditpakket, en hoe grotere bundel je in één keer koopt des te minder je per verstuurd bericht betaald. Desondanks is het nooit mogelijk om fysieke dates te krijgen, al wekken ze veelal de indruk dat ze het wel graag willen.

Ingeschreven op gratissexchat.net?

Dus ben je een gebruiker van gratissexchat, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer uit te schrijven en om het beter is te gaan proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor sex dating zonder fake profielen. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor gratissexchat.net. Bovendien kun je zelf elk alternatief 100% gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex dates met echte gebruikers. Deze partijen maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je aan het lijntje te houden. Kortom zo kun je er zelf achter komen welke erotische datingsites het beste past bij wat je zoekt.

gratissexchat uitschrijven


Je gratissexchat account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Druk rechtsbovenin op de button "Help".
  3. wat omlaag komt zie je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of ga direct naar "gratissexchat.net/delete_account").

  4. Klik vervolgens op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw account wordt permanent verwijderd.

Let op: Je gratissexchat eventuele contact punten verlies je wel direct na deze aktie!