logo Datevandaag.nu

Datevandaag.nu

13
Niet tevreden over Datevandaag.nu? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn bijna alleen gegenereerd door website zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen bij elk verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Datevandaag is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. datevandaag berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts datevandaag.nu afraden en zie wat de betere alternatieven voor datevandaag zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Datevandaag review

Datevandaag is een fictieve datingwebsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. Daarbij worden de chats verstuurd en beantwoord door chatters die veelal een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je meteen na je inschrijving overladen met tig tallen reacties van deze neppe leden, waarbij het meestal gaat om aantrekkelijke dames. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven veel interesse in je te hebben en snel een afspraakje te willen plannen. Wanneer je op een van deze berichtjes wil reageren moet je daarvoor per chatbericht meer dan één euro betalen. Daarvoor moet je een creditpakket inkopen waarmee je op z'n minst 10 euro een bundel moet aanschaffen. De kosten lopen op tot de twee honderd euro per creditbundel, en hoe meer je koopt des te minder je betaald per bericht. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte afspraakjes te krijgen, al laten ze vaak overkomen dat ze het wel graag willen.

Ingeschreven op datevandaag.nu?

Dus ben je een van de leden van datevandaag, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer af te melden en om het beter is te gaan proberen bij de betere aanbieders voor casual dating met echte profielen. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor datevandaag.nu. Bovendien kun je zelf ieder alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende dates met echte profielen. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chat operators die je proberen om uit te lokken om te betalen. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke sexdating websites het beste alternatief is voor jou.

datevandaag account verwijderen

Je datevandaag account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Daarna ga je naar "Wijzig account". (of ga direct naar "datevandaag.nu/account").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de knop "OK" om jouw account te laten verwijderen.

Let op: Je datevandaag eventuele credits raak je wel direct kwijt na het deactiveren van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
NederlandseTurk (41 jaar) 05 Jul 2018
Ik raad Datevandaag.nu niet aan Hoe kan je nou date vandaag zeggen en dan vervolgens

Hoe kan je nou date vandaag zeggen en dan vervolgens stellen de dames uit. Ja dan val je bij mij direct door de mand. Domme mensen van die fake site.