logo Gratisdatingcontact.nl

Gratisdatingcontact.nl

Niet tevreden over Gratisdatingcontact.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden bijna alleen aangemaakt door deze site zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen per verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Gratisdatingcontact is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. gratisdatingcontact berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts gratisdatingcontact.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor gratisdatingcontact zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Gratisdatingcontact review

Gratisdatingcontact is een neppe datingwebsite met door hun zelf toegevoegde fictieve profielen. Tevens worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door chatoperators die over het algemeen een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je meteen na je inschrijving overladen met soms honderden berichtjes van deze neppe profielen, waarbij het meestal gaat om mooie vrouwen. Daarnaast proberen deze profielen je allemaal het idee te geven veel belangstelling in je te hebben en echt een afspraakje te willen regelen. Wanneer je op een berichtjes wil antwoorden moet je daarvoor per chatbericht €1,- euro betalen. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel inkopen waardoor je minstens tien euro credits moet kopen. Deze prijzen lopen op tot 200 euro per creditpakket, en hoe meer je koopt des te minder je per bericht moet betalen. Desondanks is het bij al deze profielen niet mogelijk om fysieke afspraakjes te hebben, al wekken ze vaak de indruk dat ze dat maar al te graag willen.

Ingeschreven op gratisdatingcontact.nl?

Dus ben je een gebruiker van gratisdatingcontact, dan is ons advies om je hier ook per direct weer uit te schrijven en om het beter te gaan proberen bij de betere opties voor seksdating zonder gemodereerde gebruikers. Tevens hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor gratisdatingcontact.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte dames. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om geld af te troggelen. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke sexdating websites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.