logo Hotflirtclub.nl

Hotflirtclub.nl

9
Niet tevreden over Hotflirtclub.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn bijna alleen beheerd door de beheerders zelf Not Safe!
  • Veel betalen door creditsysteem dus kosten bij elk (verstuurd) bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd en beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Hotflirtclub is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. hotflirtclub berichten worden beantwoord door betaalde chatoperator. Lees waarom onze experts hotflirtclub.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor hotflirtclub zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Hotflirtclub review

hotflirtclub.nl is een erotisch dating platform dat gebruik maakt van door hun zelf gecreëerde fake profielen. Dit wordt bevestigd in de footer de pagina verborgen in de slecht zichbare tekst. Zo zeggen ze: "De profielen op hotflirtclub zijn fake, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Voor het beantworden van berichtjes moet je een vergoeding betalen per chatbericht. Daarbij worden berichten die je krijgt geautomatiseerd verstuurd door bots. Wanneer je op zo een reactie reageerd wordt het chatbericht gevoerd met een berichten centrale. Deze chatoprators krijgen vaak een vaste commissie per chatbericht dat ze versturen of ontvangen. Daarnaast word je direct na het aanmelden overspoeld door soms honderden chat berichten van deze zelf gecreëerde leden. Daarbij gaat het in de meeste gevallen om sexy dames.

Bovendien proberen dit soort bedrijven je allemaal het gevoel te geven interesse in jou te hebben, al dan niet met een afspraakje in de planning. Natuurlijk is het hebben van fysieke ontmoetingen niet mogelijk is! De kosten voor het versturen van chat berichtjes zijn minimaal 0,75 euro per chat bericht. Voordat je kunt reageren moet je dan wel gelijk een bundel kopen van ten minste €74,99. Anders betaal je al gemakkelijk één euro per credit. Daarna is het niet mogelijk om fysieke afspraakjes te regelen met de leden van hotflirtclub. Al poberen ze in de meeste gevallen de indruk te wekken dat ze wel je in het echt te willen zien. Daarentegen hebben deze chat oprators als enige doel om jou zo lang als het lukt je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op hotflirtclub.nl?

Heb je je al ingeschreven op hotflirtclub, dan raden wij je aan om je daar ook meteen weer uit te schrijven. Daarentegen bestaan er wel betere aanbieders waar je wel echte fysieke afspraakjes kunt hebben. Bovendien hebben onze experts alvast een lijst gemaakt en uit duizenden casual dating sites de beste alternatieven voor hotflirtclub.nl gevonden. Zoals je kunt verwachten maken deze aanbieders nooit gebruik van neppe profielen of chat operators. Bovendien kun je zelf ieder alternatief helemaal gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte profielen.