logo Leukesexcontacten.com

Leukesexcontacten.com

9
Niet tevreden over Leukesexcontacten.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden bijna alleen ontwikkeld door de site zelf Not Safe!
  • Gebruikt een credits kopen en kosten bij elk bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Alle berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Leukesexcontacten-com is een nep datingsite dat gebruik maakt van zelf gemaakte fictieve profielen. De berichten worden beantwoord door ingehuurde chatters. Zie wat experts over leukesexcontacten.com zeggen en waarom deze erotische datingwebsite afgeraden wordt door ons. Kom erachter wat betere alternatieven zijn voor leukesexcontacten-com, met echte profielen en zonder eigen berichten centrales

Leukesexcontacten-com review

Leukesexcontacten-com is een neppe sex dating site met zelf gemaakte fictieve profielen. Daarnaast worden alle chats verstuurd en beantwoord door eigen chatters die vaak betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je binnen de kortste keren na je inschrijving overrompelt met tientallen reacties van deze neppe gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om knappe dames. Niettemin proberen dit soort bedrijven je allemaal de indruk te geven heel veel interesse in je te hebben en snel een date te willen plannen. Wanneer je op zo'n chatberichten wil reageren moet je hiervoor per chatbericht meer dan één euro betalen. Daarvoor moet je een bundel kopen waardoor je ten minste €10,- een bundel moet nemen. Deze prijzen lopen op tot 250 euro per transactie, en hoe hoger je koopt hoe minder je per credit betaald. Desondanks is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte dates te regelen, al laten ze in de meeste gevallen overkomen dat ze het juist graag willen.

Ingeschreven op Leukesexcontacten.com?

Toevallig een van de gebruikers van leukesexcontacten-com? Wij raden je aan om je hier per direct uit te schrijven en om het beter te proberen bij de betere alternatieven voor seks dating zonder fictieve profielen. Tevens hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor leukesexcontacten.com. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor spannende afspraakjes met echte dames. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om geld af te troggelen. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke datingsites het beste past bij wat je zoekt.

leukesexcontacten-com profiel verwijderen

Om je lidmaatschap op leukesexcontacten-com te verwijderen kun je de volgende stappen uitvoeren:

  1. Als eerste moet je inloggen op je leukesexcontacten-com-account.
  2. Als tweede druk je op de button "Help".
  3. Scroll naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te drukken. (directe link "leukesexcontacten.com/uitschrijven").
  4. Hierna ontvang je de bevestigings-email om je inschrijving definitief te verwijderen. Na het klikken op de link wordt jouw registratie officieel verwijderd.

Let op: Je leukesexcontacten-com eventuele credits en chat gesprekken komen direct te vervallen na deze aktie!