logo Datess.nl

Datess.nl

Niet tevreden over Datess.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn bijna alleen gemodereerd door de website zelf Not Safe!
  • Veel betalen door muntensysteem en kosten per (verstuurd) bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Datess is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. datess berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts datess.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor datess zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Datess review

Datess is een neppe dating website met door hun zelf toegevoegde fake profielen. Daarbij worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door berichten centrales die gewoonlijk een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je meteen na je registratie overrompelt met tientallen berichtjes van deze neppe gebruikers, waarbij het meestal gaat om knappe dames. Daarnaast proberen ze je allemaal het idee te geven heel veel belangstelling in je te hebben en echt een date te willen plannen. Zodra je op een van deze berichtjes wil antwoorden moet je daarvoor per bericht vele euro's betalen. Voordat je kunt reageren moet je credits aanschaffen waardoor je minimaal 10 euro een creditbundel moet aanschaffen. De kosten lopen op tot 200 euro per creditpakket, en hoe hoger je neemt des te minder je per credit betaald. Uiteindelijk is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte ontmoetingen te krijgen, al doen ze veelal overkomen dat ze dat wel willen.

Ingeschreven op datess.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van datess, dan is ons advies om je hier ook gewoon weer af te melden en om het beter te gaan proberen bij de betrouwbaardere opties voor casual dating zonder nep profielen. Bovendien hebben onze experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor datess.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex dating met echte gebruikers. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je aan het lijntje te houden. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke van deze datingsites het beste past bij wat je zoekt.