logo E-dating.nl

E-dating.nl

Niet tevreden over E-dating.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn vrijwel allemaal gemodereerd door deze site zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem dus kosten per (verstuurd) bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd en beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

E-dating is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. e-dating berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts e-dating.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor e-dating zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

E-dating review

E-dating is een fictieve dating site met door hun zelf gemaakte nep profielen. Daarnaast worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door berichten centrales die vaak een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je direct na je aanmelding overladen met vele reacties van deze fictieve gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om mooie meiden. Niettemin proberen deze profielen je allemaal het idee te geven veel belangstelling in je te hebben en snel een date te willen hebben. Wanneer je op een van deze chatberichten wil ingaan moet je daarvoor per bericht een vergoeding. Om te kunnen reageren moet je credits inkopen waardoor je minstens voor 10 euro een creditbundel moet kopen. Deze bundels lopen op tot de twee honderd euro per transactie, en hoe hoger je betaald des te minder je per bericht betaald. Uiteindelijk is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte dates te scoren, al laten ze bijna altijd overkomen dat ze het wel willen.

Ingeschreven op e-dating.nl?

Dus ben je een van de profielen op e-dating, dan is ons advies om je hier ook meteen weer af te melden en om het gewoon te proberen bij de betere website voor sex dating zonder fictieve gebruikers. Uiteraard hebben experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor e-dating.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief 100% gratis uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende dates met echte dames. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke van deze datingwebsites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

e-dating uitschrijven

Je e-dating account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste log je daar in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn account". (of ga direct naar "e-dating.nl/mijnaccount").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de "OK" knop om jouw account geheel te laten verwijderen.

Let op: Je e-dating eventuele contact punten raak je wel na het verwijderen van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Willie (61 jaar) 10 Feb 2019
Ik raad E-dating.nl niet aan Nou mijn ervaring met deze site is heel slecht ja ik

Nou mijn ervaring met deze site is heel slecht ja ik vermoeden dat ze zelf berichten versturen en als je via ideale betaald meer credit af schrijven als dat jij gebruik hebt . ik raad deze site af . zijn duur en denk ook heel veel nep profielen op staan en dat ze mensen hebben die jou zo lang mogelijk aan het lijntje houden dat je weer nieuwe credits gaat kopen . een hele slechte site . niet op inschrijven want kost echt veel geld daar. dat is mijn ervaring op E dating . dus maar niet doen en gaan op die site . en ze lezen je berichtje mee hoor . want als er iets van telefoon of sociale media op zet worden er kruisjes door gezet dat je niet kan lezen. ik vind dit pure oplichting daar . en allemaal nep . ze adverteren ook op speurder nl pas dus mee op bij deze dating site.