logo Flirt-box.nl

Flirt-box.nl

Niet tevreden over Flirt-box.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden bijna alleen aangemaakt door deze site zelf Not Safe!
  • Veel betalen door creditsysteem en kosten per (verstuurd) bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Alle berichten worden beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Flirt-box is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. flirt-box berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts flirt-box.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirt-box zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirt-box review

Flirt-box is een fake dating site met door hun zelf gemodereerde fake profielen. Tevens worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door chat operators die veelal betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je meteen na je inschrijving overspoeld met vele berichtjes van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om sexy meiden. Niettemin proberen de chatoperators je allemaal de indruk te geven erg veel belangstelling in je te hebben en snel een date te willen plannen. Zodra je op een berichtjes wil reageren moet je daarvoor per bericht vele euro's betalen. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket vooruitbetalen waarmee je op z'n minst €10,- een creditpakket moet inkopen. Deze prijzen lopen op tot de twee honderd euro per creditbundel, en hoe meer je neemt hoe minder je per credit moet betalen. Desondanks is het niet mogelijk om offline afspraakjes te scoren, al doen ze in de meeste gevallen overkomen dat ze dat juist wel willen.

Ingeschreven op flirt-box.nl?

Dus ben je lid van flirt-box, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer uit te schrijven en het gewoon is te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor casual dating met echte gebruikers. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor flirt-box.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor spannende afspraakjes met echte gebruikers. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van chat operators die je proberen om een creditpakket te laten kopen. Zodoende kun je dus zelf erachter komen welke van deze erotische datingwebsites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

flirt-box profiel verwijderen


Je flirt-box account verwijderen gaat als volgt:

  1. Voor de eerste stap log je in op de website.
  2. Druk rechtsboven in de hoek op de link "Help".
  3. wat omlaag schuift staat "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (directe link "flirt-box.nl/delete_account").

  4. Druk dan daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw account wordt compleet verwijderd.

Let op: Je flirt-box eventuele tegoed raak je wel direct kwijt hierna!