logo Dreamchat.nl

Dreamchat.nl

Niet tevreden over Dreamchat.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden bijna alleen geproduceerd door beheerders zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits kopen en kosten per (verstuurd) bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Vrijwel alle beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Dreamchat is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. dreamchat berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts dreamchat.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor dreamchat zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Dreamchat review

Dreamchat is een fake dating website met door hun zelf gemodereerde nep profielen. Daarbij worden de reacties verstuurd en beantwoord door chatters die vaak betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je meteen na je registratie overladen met tientallen reacties van deze fictieve gebruikers, waarbij het meestal gaat om knappe vrouwen. Bovendien proberen deze profielen je allemaal het idee te geven erg veel interesse in je te hebben en echt een date te willen plannen. Wanneer je op een chatberichten wil antwoorden moet je hiervoor per bericht een vergoeding. Om te kunnen reageren moet je credits inkopen waardoor je minstens tien euro een creditpakket moet nemen. Deze prijzen lopen op tot 200 euro per creditpakket, en hoe grotere bundel je betaald hoe minder je per credit moet betalen. Echter is het nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te krijgen, al beweren ze in de meeste gevallen dat ze het wel willen.

Ingeschreven op dreamchat.nl?

Dus ben je ingeschreven op dreamchat, dan is ons advies om je hier ook per direct weer uit te schrijven en het gewoon is te proberen bij de betere opties voor seksdating zonder fictieve profielen. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor dreamchat.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief 100% gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sexdates met echte profielen. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je geld af te troggelen. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke van deze erotische datingwebsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

dreamchat uitschrijven

Je dreamchat account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Als tweede ga je naar "Wijzig account". (directe link "dreamchat.nl/account").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en klik op het kopje "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de button "OK" om jouw account direct te laten verwijderen.

Let op: Je dreamchat eventuele credits raak je wel na het deactiveren van je account!