logo Onlineseksdaten.nu

Onlineseksdaten.nu

Niet tevreden over Onlineseksdaten.nu? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden vrijwel allemaal geplaatst door de website zelf Not Safe!
  • Veel betalen door muntensysteem en kosten per berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Onlineseksdaten is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. onlineseksdaten berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts onlineseksdaten.nu afraden en zie wat de betere alternatieven voor onlineseksdaten zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Onlineseksdaten review

Onlineseksdaten is een fake datingsite met door hun zelf gecreëerde fictieve profielen. Daarbij worden alle berichten verstuurd en beantwoord door chatoperators die vaak een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je direct na je aanmelding overrompelt met tientallen chatberichten van deze fake leden, waarbij het meestal gaat om meiden. Bovendien proberen deze profielen je allemaal het idee te geven erg veel interesse in je te hebben en graag een afspraakje te willen regelen. Wanneer je op een van deze chatberichten wil antwoorden moet je daarvoor per chatbericht betalen. Voordat je kunt reageren moet je een creditpakket kopen waardoor je op z'n minst voor tien euro een creditpakket moet kopen. De kosten lopen op tot over de 200 euro per creditbundel, en hoe hoger je in één keer koopt des te minder je per verstuurd bericht betaald. Daarna is het niet mogelijk om offline afspraakjes te krijgen, al beweren ze in de meeste gevallen dat ze dat wel graag willen.

Ingeschreven op onlineseksdaten.nu?

Dus ben je een van de gebruikers van onlineseksdaten, dan is ons advies om je hier ook weer af te melden en het eens te gaan proberen bij de betere aanbieders voor seks dating zonder gemodereerde profielen. Uiteraard hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor onlineseksdaten.nu. Bovendien mag je zelf ieder alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sex dating met echte vrouwen. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om aan het lijntje te houden. Op deze manier kun je erachter komen welke van deze datingwebsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

onlineseksdaten account verwijderen


Je onlineseksdaten account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Klik rechtsboven in de hoek op het kopje "Help".
  3. wat omlaag komt staat "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (directe link "onlineseksdaten.nu/delete_account").

  4. Klik daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de knop "JA" en jouw profiel wordt geheel verwijderd.

Let op: Je onlineseksdaten eventuele credits vervallen direct hierna!